Nodurile Lunare se mută pe axa Berbec-Balanță! Vin schimbări majore din 17 iulie

Competiția devine mai prietenoasă pe 17 iulie, când nodurile lunare trec de la Taur-Scorpion la Berbec-Balanta. Este prea târziu pentru a juca din nou frumos?

12 iul. 2023, 16:33
Nodurile Lunare se mută pe axa Berbec-Balanță! Vin schimbări majore din 17 iulie

Dar mai întâi: ce sunt Nodurile Lunare?
Nodurile lunare din astrologie corespund eclipselor. Nodurile dezvăluie calea noastră karmică colectivă.

Nodul Sud dezvăluie munca din umbră cu care societatea trebuie să se ocupe împreună pentru a evolua.

Nodul Nord arată noua direcție în care trebuie să ne îndreptăm împreună. Reprezintă lecțiile umanității pe care suntem aici să le învățăm. Este ca o limbă nouă pe care învățăm să o vorbim. Nodurile sunt întotdeauna în semne și case opuse.

Horoscop Cristina Demetrescu iulie-decembrie 2023. Karma din zodia Balanţei afectează relaţii şubrezite

Cât de des Nodurile lunare își schimbă zodiile?
Nodurile lunare își schimbă zodia la fiecare 18 luni, mergând înapoi prin ele.

Ciclul lor complet prin toate cele 12 semne zodiacale durează aproximativ 18 ani și 5 luni, ceea ce înseamnă că lecții similare se pot repeta la fiecare două decenii.

Ciclurile de astrologie ale Nodurilor Lunare din 2023
În 2023, nodurile lunare și-au împărțit timpul între două perechi de zodii. Au început anul în Taur și Scorpion și vor încheia anul în Berbec și Balanță unde vor rămâne până în 2025!

Previziuni rune. Zodia care va avea o rună proastă, merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

Nodurile din Taur-Scorpion
Anul 2023 a început cu Nodul Nord condus de destin în Taur și Nodul Sud care caută suflet în Scorpion, punând accent pe piața muncii, economie și drepturile reproductive. Acest al treilea ciclu final în Taur-Scorpion a început pe 18 ianuarie 2022.

Nodurile lunare din Berbec-Balanță
Pe 17 iulie 2023, Nodul Nord alunecă înapoi în Berbecul autonom, în timp ce Nodul Sud își numește Balanța alimentată de parteneriat. Relațiile se cufundă într-un nou ciclu evolutiv pe măsură ce lucrăm pentru a echilibra dorința noastră de autonomie cu necesitatea interdependenței. Acest ciclu de noduri va continua până la 11 ianuarie 2025.

Taurul circulă în lumea fizică, în timp ce Scorpionul mistic trăiește în tărâmul metafizic. S-ar putea argumenta că înțelegerea noastră colectivă asupra adevărului a fost mai alunecoasă ca niciodată în timpul ciclului nodului Taur-Scorpion. Și totuși, aspectele lumii noastre materiale, cum ar fi sănătatea publică, banii și resursele naturale (hrană, apă, adăpost) rămân în mare nevoie de atenție. Nodul Nord este ca un far, îndreptându-ne către următoarea evoluție colectivă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.