Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul

Nodul Nord, sau „Nodul adevărat", este un punct din harta natală care reflectă nodurile lunii și reprezintă locul în care vei învăța lecții de viață.

25 mai 2023, 05:55
Nodurile Lunare trec pe Axa Destinului Berbec-Balanță în iulie 2023. Află totul despre Nodul Lunar Nord! De ce e important și ce legătură are cu viitorul

Nodul Lunar Nord, semnificaţie
Nodul Lunar Nord reprezintă locul unde se aflau nodurile lunare la momentul în care te-ai născut. Deci, nu este un corp ceresc fizic precum Marte sau Jupiter. Dar chiar și așa, nodurile Nord și Sud din diagrama natală sunt extrem de importante.

Nodurile Nord și Sud acționează ca instantanee spirituale ale a ceea ce a fost cândva și a ceea ce va urma. Spre deosebire de planetele și aștrii din diagrama ta care arată instantaneul personalității tale așa cum este acum, Nodul tău Nord și Nodul Sud împreună arată o privire asupra ciclurilor tale karmice, a creșterii spirituale și a vieților anterioare.

Calendar ortodox 25 mai 2023. Cruce roșie: Înălțarea Domnului. Ziua în care Cerurile se deschid iar rugăciunile sunt ascultate. Rugăciunea făcătoare de minuni care se rostește în această zi
Nodul Nord vs. Nodul Sud
De ce Luna are două noduri? Care este diferența dintre cele două?

De fapt, nodurile Nord și Sud nu ar trebui considerate ca entități separate. Așezate opus unul față de celălalt pe cer, ele lucrează împreună pentru a forma o imagine completă. Ele sunt simbolice pentru două jumătăți ale dezechilibrului nostru karmic. O parte reprezintă din ceea ce creștem, iar cealaltă reprezintă în ceea ce devenim. De aceea, ele sunt adesea numite „Nodurile destinului”.

Nodul tău Nord reprezintă ceea ce vei deveni. Semnul zodiacal, casa și aspectele nodului tău Nord vor arăta tipurile de experiențe în care vom fi plasați de-a lungul vieții noastre pentru a crește spiritual. Acest tip de energie nu este ceva cu care te naști, dar cu care va trebui să crești pe măsură ce îmbătrânești.

Nodul tău Sud reprezintă tipul de persoană din care de dezvolți. În timp ce energia Nodului Sud reprezintă locul în care excelăm în mod natural, acestea sunt talente naturale pe care le folosim pentru a păși în destinul nostru din Nodul Nord. Energia Nodului Sud poate arăta, de asemenea, zonele în care ne retragem de cele mai multe ori sau în care exagerăm. Creșterea presupune riscuri și disconfort – deci, este esențial să nu te bazezi pe abilitățile Nodului tău Sud în detrimentul dezvoltării Nodului tău Nord.

Tainele Horoscopului Egiptean deslușite de Mihai Voropchievici. Care sunt cele două zodii care pot face în viață orice își propun: „Se adaptează ușor la orice situație ivită”
„Nodul adevărat” și Nodul Nord
„Nodul adevărat” este un sinonim pentru Nodul Nord. Deși au definiții ușor diferite, ele sunt adesea folosite pentru a reprezenta același lucru.

Simbol
Simbolul pentru Nodul Nord arată ca o potcoavă cu susul în jos, cu cercuri la capete.

Nodul Lunar Nord în relație cu semnele zodiacale
Nodul Lunar Nord în BERBEC
Lecții și recompense în jurul temelor de leadership, echilibru de învățare, ieșire în evidență ca lider și vedetă, prioritizarea propriilor obiective, cultivarea curajului, încrederea în instinctul tău și îmbrățișarea dorințelor tale

Nodul Lunar Nord în TAUR
Lecții și recompense în jurul temelor de descoperire a valorii tale personale, stabilire a granițelor, împuternicire reciprocă prin relații și dezvoltarea forței personale

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.