Noi acuzaţii de MALPRAXIS în maternitatea din Târgu Jiu. Prunc ucis, după un şoc anafilactic

Ancheta la maternitatea din Târgu Jiu unde doi părinţi acuză medicii de malpraxis. Oamenii au trecut de la extaz la agonie după ce pruncul lor a murit cu puţin timp înainte de naştere. Ei dau vina pe o injecţie care i-ar fi provocat gravidei un şoc anafilactic.

16 feb. 2015, 06:59
Noi acuzaţii de MALPRAXIS în maternitatea din Târgu Jiu. Prunc ucis, după un şoc anafilactic

Weekend trist pentru o familie din Gorj. Chiar de Valentine’s Day, când cei mai mulţi tineri sărbătoreau Ziua Îndrăgostiţilor, un cuplu pierdea un copil.

Sâmbătă dimineaţa, o gravidă în vârstă de 25 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, a ajuns la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, în travaliu, cu membranele rupte. Cadrele medicale de la SJU i-au administrat o perfuzie în jurul orei 07:30, zece ore mai târziu, la ora 17:30, femeii i s-a făcut rău. A intrat în şoc anafilactic, iar bebeluşul a decedat ca urmare a unei suferinţe fetale provocată de acest şoc, după cum susţin reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Citeşte şi: Disperare şi revoltă la Spitalul din Câmpulung. Medicii sunt acuzaţi că au omorât o pacientă VIDEO

Evenimentul de sâmbătă este cu atât mai tragic cu cât tânăra mamă a mai pierdut o sarcină în trecut. Femeia este căsătorită de câţiva ani şi mai are acasă un copil. Cea de-a treia sarcină era o binecuvântare pentru cuplu, părinţii aşteptând cu nerăbdare să-şi strângă la piept pruncul.

Potrivit gorjeanul.ro, din păcate, ei aşteaptă acum rezultatul analizelor pentru a vedea ce a stat la baza şocului anafilactic care a condus la decesul pruncului.

Deocamdată se aşteaptă rezultatele anchetei demarate, în acest caz.

Citeşte şi Încă o TRAGEDIE la maternitatea din Huşi. A murit la 20 de ani, după cezariană. Medici acuzaţi de MALPRAXIS