Noi decizii ale familiei lui Dinu Patriciu în privinţa înmormântării. Trupul miliardarului a fost adus în ţară

Trupul lui Dinu Patriciu a fost supus unui procedeu special de îmbălsămare pentru a putea fi înmormântat abia la 10 zile de la deces. Sicriul cu trupul neînsufleţit al miliardarului român a ajuns vineri în ţară. Familia a închiriat un avion privat, după ce companiile care au curse de linie au refuzat să îl transporte.

29 aug. 2014, 09:12
Noi decizii ale familiei lui Dinu Patriciu în privinţa înmormântării. Trupul miliardarului a fost adus în ţară

Lui Dinu Patriciu i s-a făcut o procedură specială, care are rolul de a întârzia descompunerea cadavrelor, a declarat un angajat al firmei care se va ocupa de înmormântarea miliardarului.

„I-au făcut tanatopraxie, o procedură care îi scoate sângele şi-i bagă în corp o soluţie”, a explicat angajatul, într-un material filmat cu camera ascunsă de către reporterii România TV.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a ajuns în România vineri, în jurul orei 18.00, cu o cursă charter. De la aeroport, sicriul, confecţionat din zinc, a fost preluat de angajaţii firmei care se ocupă de înmormântare şi depus la Capela Cimitirului Bellu.

Dinu Patriciu va fi înhumat sâmbătă, ora 11.00, la Cimitirul Bellu din Bucureşti, informează un comunicat al Mariei Patriciu, fiica acestuia. Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august la Londra.