Noi DEMITERI şi NUMIRI în Guvernul Orban la final de an

Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, a fost dat afară din Guvern. Tinu ocupa funcţia de președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

12 dec. 2019, 13:32
Noi DEMITERI şi NUMIRI în Guvernul Orban la final de an

Premierul Ludovic Orban a făcut şi noi numiri în Guvern, deciziile fiind publicate în Monitorul Oficial. Astfel, președinte la Agenția pentru Agenda Digitală a României este Ioan-Sabin Sărmaș (consilier local PNL Cluj-Napoca). Adriana-Elena Moța a fost numită președinte al Autoritaăţii Naționale pentru Cetățenie. Noul preşedinte al Administrației Fondului pentru Mediu este Mihail-Dan Dojana. 

De asemenea, au fost semnate decretele de numire pentru mai mulţi secretari de stat, dintre care doi sunt membri PMP. Este vorba despre Negruț Clement (PMP), secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, şi Florin Nicolae Creţ, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Mironel Panțuroiu, fost inspector ANAF, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, iar tenorul Cosmin Marcovici a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii.