Elena Udrea, arestată în Costa Rica. Stă în celulă cu Alina Bica, dar vrea să fie mutată. Declaraţiile apropiaţilor

Publicat: Joi, 04 Octombrie 2018 09:11 // Actualizat: Joi, 04 Octombrie 2018 17:16 // Sursa: romaniatv.net

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. Agenţii INTERPOL au ridicat-o de pe stradă, miercuri dimineaţă, în timp ce se plimba cu fiica ei şi, cel mai probabil, cu mama şi iubitul ei, conform imaginilor date publicităţii de Organizaţia de Investigaţii Judiciare din Costa Rica (OJI). Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat la România TV că nu se aştepta ca fostul politician să fie ridicată de pe stradă în Costa Rica.

"E ciudat, pentru că Elena Udrea abia a născut, are o fetiţă mică. Va fi prezentată unei case de judecată şi acolo se vor discuta aspectele privitoare la minora pe care o are în întreţinere. Se va discuta şi cererea de extrădare şi instanţa se va pronunţa. Nu se aştepta la asa ceva", a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, pentru România TV.

Despre situaţia fetiţei Elenei Udrea, acesta a declarat: "Eu ştiu că există o lege de protecţie a copilului, care interzice despărţirea copilului de mamă, astfel că ce s-a întamplat acum e puţin ciudat".

Citeşte şi Elena Udrea şi Alina Bica, reţinute pe stradă de Interpol în Costa Rica VIDEO UPDATE

Întrebat ce drepturi are Elena Udrea în calitate de azilant în Costa Rica, Veronel Rădulescu a spus: "A obţinut certificatul pe un an de zile, probabil că urmează să fie judecată şi cererea de obţinere a unui statut de azilant permanent. Din ce ştiu eu, acest statut protejează de eventuale cereri de extrădare".

 

Omul de afaceri român Cornel Tăbăcaru, stabilit în Costa Rica a oferit şi el detalii privitoare la reţinerea fostului ministru şi a Alinei Bica. "Una a fost arestată la ora 10, cealaltă la ora 14. Au fost duse la închisoarea pentru femei. Ele stau acum în aceeaşi celulă, dar dimineaţă va cere să i se aducă fetiţa şi va fi mutată în artera închisorii pentru mame şi copii", a declarat Tăbăcaru, la România TV.

Pentru a-şi putea hrăni fetiţa şi pentru a nu avea probleme de sănătate din cauză că a oprit alăptarea, Elena Udrea a fost nevoită, spun apropiaţii săi, să se mulgă. Recipientul cu lapte a ajuns la micuţa Eva Maria prin intermediul unui poliţist de la INTERPOL, potrivit lui Tăbăcaru.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 12:07
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H