Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata Carmen Obârșanu face lumină: „Acum așteptăm răspunsul”

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Chiar dacă au trecut doi ani de la moartea artistului, familia lui nu se lasă și vrea să afle cine este vinovat de dispariția cântărețului. În raportul legiștilor de la Timișoara, s-a stabilit faptul că clinica în care s-a realizat tratamentul din camera hiperbară nu a avut nicio vină, iar decesul s-a produs din cauza unei afecțiuni la plămâni.

27 sept. 2023, 08:29
Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata Carmen Obârșanu face lumină: „Acum așteptăm răspunsul”
Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. În urmă cu doar câteva luni, medicii legiști au realizat un nou raport de expertiză în ceea ce privește cauzele decesului interpretului de muzică populară, iar astfel s-a stabilit că decesul s-a produs din cauza unei afecțiuni pulmonare, pe care nimeni nu ar fi putut să o identifice înainte de tratamentul din camera hiperbară.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu atunci când a cântat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: „E dureros să cânți pentru un prieten de suflet care nu mai e”

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Carmen Obârșanu, avocata angajată de surorile lui Petrică Mîțu Stoian, și familia acestuia au luat o nouă decizie după ce a apărut raportul. În urma acestui rezultat, atât Parchetul, cât și avocata au depus o serie de obiecțiuni, iar acum se așteaptă răspunsul instanței.

Atât eu, cât și Parchetul am făcut obiecțiuni la raportul de expertiză, pentru că raportul acesta de expertiză pe care ni l-a dat laboratorul INML Timișoara pur și simplu este sfidător. Nu poți să spui că s-a făcut totul ca la carte.

Păi dacă ei au văzut că este un om bolnav, cu o boală acută, bronho – pneumonia aceea era acută, se auzea plămânul cum hârâia, de ce l-au mai băgat în camera hiperbară?! Foițele acelea ale plămânului erau foarte fiabile, se puteau rupe oricând, deci era clar. Deci culpa cui este?!

Așa că am făcut cu toții obiecțiuni, iar acum așteptăm răspunsul la obiecțiuni„, a explicat Carmen Obârșanu, pentru Wowbiz.ro.