Noi detalii despre noul selecţioner al României. Va fi neamţ şi va avea un salariu de 500.000 euro pe an

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a participat la negocierile pentru postul de selecționer al României şi a vorbit despre subiectul care îi interesează în momentul de faţă pe toţi microbiştii români.

05 iul. 2016, 18:48
Noi detalii despre noul selecţioner al României. Va fi neamţ şi va avea un salariu de 500.000 euro pe an

„Joi seară, la ora 18, va fi Comitetul Executiv. Vom avea o noapte lungă, pentru că până joi trebuie să le furnizăm membrilor Comitetului Executiv numele.

Avem concurenţă grea, avem federaţii naţionale orientate spre acelaşi tehnician. Noi ştim că din punct de vedere financiar este greu să concurăm cu astfel de federaţii sau cluburi, dar avem şi alte atuuri. Nu banii sunt cei care vor decide în aceste negocieri. Nu avem o ofertă financiară cu care să ne batem cu alte federaţii. Bugetul FRF este unul limitat, 15, poate 20 de milioane de euro. Concurăm cu federaţii care au 40-50 milioane euro. Din punctul nostru de vedere, nu numai banul contează. Faptul că avem proiecte în derulare, că lumea vorbeşte, toate astea mă fac să cred că vom avea câştig de cauză.

Citeşte şi FRF a purtat negocieri cu Christoph Daum, pentru postul de selecţioner. Se aşteaptă răspunsul neamţului

Cei care vorbesc doar despre bani, ştim despre ei că aia e singura lor motivaţie. Sfatul meu pentru preşedinte Răzvan Burleanu a fost să nu îi accesam pe cei care cer foarte mulţi bani. Nu întotdeauna cei care cer bani mulţi sunt şi cei mai buni.

În momentul de faţă suntem cel mai aproape de un tehnician neamţ. Nu cred că ne permitem un salariu mai mare de 500.000 de euro. Va fi un străin la nivelul domnului Lucescu„, a spus Andrei Vochin la Dolce Sport.