Noi detalii despre SIM-urile găsite pe o stradă din Capitală. Acestea ar fi aparţinut unei firme a cărei activitate a fost suspendată

Poliţia Capitalei anunţă că a fost depistat posesorul celor doi saci de cartele telefonice găsite luni pe o stradă din Bucureşti, fiind vorba despre o firmă a cărei activitate a fost suspendată.

22 nov. 2017, 15:13
Noi detalii despre SIM-urile găsite pe o stradă din Capitală. Acestea ar fi aparţinut unei firme a cărei activitate a fost suspendată

„Din primele date, precum şi din corespondenţa cu administratorul firmei, în prezent aflat în afara României, a rezultat că SIM-urile în cauză ar fi fost utilizate de societatea comercială prestatoare de servicii în comunicaţii, iar ulterior suspendării activităţii acesteia, în urmă cu aproximativ 3 ani, au fost depozitate în imobilul în care a funcţionat punctul de lucru. În urma lucrărilor de renovare declanşate în locaţie, sacii ce conţineau cartelele telefonice au fost aruncaţi împreună cu resturile de materiale de construcţii”, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au trimis solicitări către companiile de telefonie pentru a se stabili situaţia actuală a cartelelor găsite.

„Administratorul societăţii a transmis parte din documentele privind achiziţionarea SIM urilor, urmând să pună la dispoziţia poliţiştilor şi restul documentaţiei”, potrivit poliţiştilor.

Datele au fost strânse după ce luni un bărbat a anunţat la 112 că pe o stradă de pe raza sectorului 1 a găsit mai mulţi saci conţinând cartele telefonice (sim-uri).

Citeşte şi Saci cu milioane de cartele telefonice, găsiţi pe stradă. Un bărbat a făcut plângere la DNA

 

loading...
Partenerii noștri