Noi detalii din ancheta omorului afaceristului din Sibiu. Fiica lui Adrian Kreiner ameninţată în engleză

Unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost prins. Unul dintre cei trei suspecţi în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu a fost prins, joi seară, informaţia fiind confirmată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

16 nov. 2023, 21:52
Noi detalii din ancheta omorului afaceristului din Sibiu. Fiica lui Adrian Kreiner ameninţată în engleză

Ancheta în cazul omorului omului de afaceri sibian Adrian Kreiner avansează, iar procurorii au dat publicităţii noi detalii rezultate în urma cercetărilor şi audierii martorilor.

„Astăzi s-a început urmărirea penală faţă de trei bărbaţi din judeţul Dolj, în vârstă de 31, 33 şi respectiv 34 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Până în prezent nu s-a reuşit localizarea acestora, existând posibilitatea să fi părăsit teritoriul ţării. Doi dintre aceştia posedă antecedente penale”, anunţă procurorii, potrivit Antena 3.

Cei trei infractori au intrat în casa omului de afaceri Adrian Kreiner pentru a-l jefui. Au supravegheat casa victimei începând cu noaptea de 4/5 noiembrie 2023 dintr-un imobil învecinat şi nelocuit.

Omul de afaceri a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Citeşte şi: A fost prins primul dintre suspecţi în cazul omorului lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Ce se întâmplă cu ceilalţi doi complici

„În timpul activității infracționale suspecții au fost surprinși de fiica victimei aflată la etajul locuinței. Doi dintre bărbați au intrat imediat după aceasta și sub amenințarea unui pistol i-au solicitat, în limba engleză, să spună locul în care tatăl său ascunde banii.

După ce le-a dat atacatorilor doar banii pe care îi avea în portofel, 40 de euro și aproximativ 100 de lei, a fost amenințată cu pistolul de către unul din atacatori întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii, ba chiar acesta a încărcat arma și i-a pus-o din nou la tâmplă determinând-o să spună unde sunt banii”, declară procurorul criminalist Valentin Florescu.

Potrivit procurorului criminalist, în seara zilei de 7.11, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, doi dintre suspecţi au părăsit cu certitudine țara.

Al treilea suspect, Laurenţiu Lăcătuşu, a fost reţinut joi, în judeţul Dolj.

Citeşte şi: Dumitru Buzatu râmâne în arest. Judecătorii i-au prelungit mandatul în dosarul în care este acuzat de luare de mită