Noi detalii din culisele de la Insula Iubirii. Cuplul care a plecat în formulă de doi în Thailanda și s-au întors trei

Cum s-au întors cuplurile de la Insula Iubirii. Împreună sau despărțiți? Noi detalii din culisele sezonului cu numărul 7 al emisiunii.

10 iul. 2023, 23:54
Noi detalii din culisele de la Insula Iubirii. Cuplul care a plecat în formulă de doi în Thailanda și s-au întors trei
Ce se întâmplă, de fapt, în culisele de la Insula Iubirii

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu amorezii de la Insula Iubirii. Bianca Giurcă și Marius Moise formează cuplul preferat al publicului, însă, după primele episoade difuzate, fermierul a căzut în ispită, fiind cuprins de farmecele Oanei Monea. Acesta va călca strâmb până la final, dar pleacă alături de Bianca acasă, dovadă fiind faptul că tânăra postează în continuare videoclipuri din casa acestuia.

Citește și: S-a aflat un mare secret de la Insula Iubirii. Chiar producătoarea emisiunii este cea care a oferit informația

La polul opus se află cuplul format de Iulian Clonț și Cristina Rancov. Cei doi au susținut de la bun început că au venit la Insula iunbirii pentru a demonstra că diferența de vârstă nu este un impediment într-o relație. Cei doi interacționează foarte puțin cu ispitele de-a lungul emisiunii, plecând tot împreună din Thailanda.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin nu sunt foarte vocali, însă relația lor este cu adevărat una puternică și vor pleca împreună de la Insula Iubirii. Ana postează în continuare videoclipuri pe Tik Tok alături de iubitul ei, fiind criticați de internauți că nu și-ar respecta anumite clauze de confidențialitate.

Citește și: Cine sunt ispitele-surpriză din noul sezon „Insula Iubirii”. Concurenții își aleg partenerii pentru primele întâlniri

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează un alt cuplu care a captat atenția publicului în această ediție. Ema se arată foarte geloasă și posesivă, lucru pe care, de altfel, l-a și recunoscut. Răzvan este foarte dezinvolt, fiind sufletul petrecerii pe insula băieților. Recent, au fost descoperite filmulețe cu Ema din perioada în care activa ca model de videochat, asta după ce în timpul emisiunii susținea că partenerul său ar fi fost cel care i-a deblocat latura amoroasă și i-a accentuat dezinvoltura. Se pare că Ema este însărcinată cu Răzvan, ea având deja un băiat, dintr-o relație anterioară.

Claudia Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan, este și ea urmărită de trecut. El a fost model de videochat, iar ea susține că a avut un cont pe o platformă pentru adulți unde încărca poze incitante. Ei ar fi singurii care au plecat despărțiți de la Insula Iubirii, dar ulterior s-ar fi împăcat.