Noi detalii în cazul accidentului provocat de fostul prefect din Constanţa. De ce nu poate fi audiat

Noi detalii în cazul cumplitului accident rutier provocat de fostul prefect din Constanța, în care un om și-a pierdut viața. Politicianul care s-a urcat beat la volan nu poate fi audiat. El este în continuare în spital după ce a suferit mai multe răni din cauza impactului.

18 feb. 2020, 13:22
Noi detalii în cazul accidentului provocat de fostul prefect din Constanţa. De ce nu poate fi audiat

Fostul prefect al Constanţei a fost internat imediat după ce a provocat accidentul. Potrivit jurnaliştilor din presa locală, Ioan Albu ar fi suferit mai multe contuzii pulmonare şi o fractură de stent. 

Accidentul s-a produs pe DN3, în localitatea Ciocârlia. Fostul prefect din Constanța, Ioan Albu, se afla la volanul unui jeep și a condus agresiv, potrivit martorilor. Oamenii spun că fostul prefect a depășit mașină după mașină, până în momentul în care a intrat pe contrasens și l-a lovit în plin pe șoferul de 44 de ani.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.15, când un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.

În cauză continuă cercetările! Astfel, cel care a provocat accidentul este Ioan Albu, care se afla la volanul unui Range Rover.

Citeşte şi Accident cumplit în Olanda. Român mort într-un BMW strivit de copac