Noi detalii în cazul celor doi paznici găsiţi morţi la o fabrică de ciment: Au fost testaţi cu detectorul de minciuni

Noi detalii ies la iveală în cazul celor doi paznici găsiţi morţi la o fabrică de ciment. Cei doi suspecţi au fost testaţi cu detectorul de minciuni. Anchetatorii cred că doar unul ar fi comis crima, iar celaălalt a fost martor.

18 iul. 2018, 17:20
Noi detalii în cazul celor doi paznici găsiţi morţi la o fabrică de ciment: Au fost testaţi cu detectorul de minciuni

Cei doi suspecţi sunt fraţi şi au revenit de curând din străinătate. Unul dintre bărbaţii suspectați de crimele de la fabrica de ciment, spune că este nevinovat.

„Eu sunt nevinovat! Eu am fost un băiat cuminte. Și anul trecut am fost tot suspecți, că am stat cu frate-meu aici. Eu nu prea cred. Nu știu. Eu am spus adevărul! Asta-i tot! Am dat deja declarații. Eu sunt nevinovat! Eu am fost un băiat cuminte, m-au respectat toți de acolo, n-am avut treabă cu nimeni, n-am deranjat pe nimeni”, a spus Florin Bonciu, într-o emisiune TV, potrivit cancan.ro.

Cei doi bărbaţi au fost suspectați și de o crimă în Germania.

„În iulie am venit. Am o săptămână de muncă aici. O săptămâna și o zi. Fratele meu are o lună. Aproximativ o lună are. L-am cunoscut pe unu Marian, unu mai pitic. Îl cunoșteam de anul trecut, că eu am mai lucrat aici. Habar n-am, credeți-mă! Nu știu absolut nimic. Pe nedrept mă bagă! Știu că sunt nevinovat. Mama e terminată, tata și el… sunt bolnavi amândoi”, a mai declarat Florin Bonciu

Doi bărbaţi în vârstă de 52 de ani, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi morţi luni în incinta unei fabrici de ciment pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Cei doi lucrau ca paznici ai fabricii şi au fost găsiţi decedaţi şi împachetaţi în folii de plastic. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

Citeşte şi Cei doi suspecţi în cazul paznicilor ucişi în fabrica de ciment din Bucureşti, plasaţi sub control judiciar