Noi detalii în cazul crimei de la Constanţa. Ce a strigat criminalul bărbatului în vârstă de 84 de ani când şi-a dat seama ce a făcut

Apar noi detalii în cazul crimei de la Constanţa. S-a aflat care au fost primele cuvinete ale criminalului, după ce l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 84 de ani pentru că nu a vrut să-i dea bani. Asasinul este bolnav de cancer şi avea nevoie de bani pentru tratament. 

01 iul. 2020, 12:54
Noi detalii în cazul crimei de la Constanţa. Ce a strigat criminalul bărbatului în vârstă de 84 de ani când şi-a dat seama ce a făcut

Criminalul bărbatului în vârstă de 84 de ani le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în momentul comiterii faptei. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că se cunoștea cu victima și că i-a cerut bani.

Bărbatul, bolnav de cancer, avea nevoie de bani pentru un tratament. Când victima i-a spus că trebuie să se mai gândească, bărbatul a plecat. A revenit însă, după câteva ore. Atunci, a aflat că răspunsul este „Nu” și a luat o pernă de pe pat.

Agresorul a așezat perna deasupra feței vârstnicului și a apăsat pentru 3-4 minute, conform replicaonline.ro.

Când a realizat ce se întâmplă, de fapt, agresorul nu a mai apăsat și a lăsat perna pe fața victimei. În acel moment, criminalul a strigat „Ajutor, mor…”. Motivul? I s-a făcut rău!

După acest moment, bărbatul s-a așezat lângă ușa dormitorului și a așteptat sosirea polițiștilor. Făptuitorul le-a mai spus anchetatorilor că nu știe cum de a fost în stare să ucidă un om.

Citeşte şi Crimă oribilă la Constanţa. Un bărbat de 84 de ani a fost ucis de ginerele femeii care îl îngrijea