Noi detalii în cazul incendiului de la restaurantul Ambasad’or. Focul ar fi fost pus intenţionat

Poliția a deschis dosar penal in rem pentru distrugere după ce un restaurant de lux a ars în zona Otopeni. Exista suspiciuni că cineva a dat foc intenționat. Reprezentanții restaurantului au încasat deja avans de la mai multe persoane, iar acum ar trebui sa restituie banii.

30 iul. 2020, 13:32
Noi detalii în cazul incendiului de la restaurantul Ambasad’or. Focul ar fi fost pus intenţionat

Potrivit unor surse, poliţiştii criminalişti cred că e vorba de o mână criminală. Reprezentanţii restaurantului ar fi încasat sume considerabile drept avans pentru evenimentele care urmau să fie organizate, iar acum ar fi trebuit să le dea oamenilor banii înapoi. În spatele acestui incendiu s-ar ascunde intenţia reprezentaţilor restaurantului de a nu mai înapoia banii. Totul este la stadiul de suspiciune.

Poliţiştii criminalişti vor examina imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi vor audia personalul localului, astfel încât să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Focul a pornit de la bucătăria restaurantului, iar cinci autospeciale de stingere cu spumă s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările. Suprafața afectată are aproximativ 2000 mp.

Angajaţii au evacuat restaurantul şi au sunat de urgenţă la numărul de urgenţă. În interior nu au rămas persoane blocate.

Citeşte şi Explozie la un bloc de apartamente din Bucureşti! Oameni scoşi pe braţe din imobil FOTO