Noi detalii în cazul studentei care a murit în timpul unui examen. Cu cine a vorbit înainte să moară

Detalii tulburătoare în cazul studentei care a murit în timpul unui examen. Se pare că tânăra de la Facultatea de Drept din Constanţa lua anticoncepționale care i-ar fi provocat un cheag de sânge care i-a fost fatal. Ultima persoană cu care a vorbit a fost mama ei, a sunat-o să-i spună că moare.

07 iun. 2018, 13:28
Noi detalii în cazul studentei care a murit în timpul unui examen. Cu cine a vorbit înainte să moară

Andra avea 24 de ani și nenumărate visuri. Unul dintre ele era să ajungă judecător iar pentru asta, învăța mult. Prietenii spun că de două luni nu mai ieșea din casă, se pregătea pentru examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii. Fetei i s-a făcut rău la unul dintre examenele din sesiune. A mers la baie să bea apă și nu s-a mai întors. Colegii au găsit-o aproape inconștientă și au chemat ambulanța. Andra a fost resuscitată cu succes însă a murit apoi la spital.

Prietenii fetei spun că lua de ceva timp anticoncepționale iar moartea i-ar fi fost provocată de un cheag de sânge.

Apropiații susțin că șansele ei să trăiască ar fi fost mai mari dacă ambulanța ar fi venit cu un medic, și nu doar cu un asistent.

„Au spus la telefon că respiră greu şi este transpirată, în opt minute de la ora apelului s-a eliberat o ambulanţă în kilometrul 4-5 şi a plecat către acest caz.”, a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvând al SAJ Constanța.

La opt minute după apel, ambulanţa pleca spre Universitate. A fost un traseu de 15 kilometri. Potrivit martorilor, a trecut aproape o jumătate de oră de când Andra a fost găsită pe jos şi până când echipajul a sosit. Deja tânăra era în stop-cardiorespirator, primul ajutor a fost acordat de un asistent. Ambulanţa nu avea medic.

Andra va fi înmormântată în rochie de mireasă.