Noi detalii în cazul taximetristului găsit mort într-o pădure din Lugoj. Ce spune primarul despre oribila crimă

Noi detalii în cazul taximetristului din Timiş ucis de doi adolescenţi. Primarul localităţii în care s-a petrecut teribila crimă spune că a văzut imaginile de pe camere în care se vede clar că cei doi băieţi în vârstă de 15 şi 17 ani se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

25 iun. 2018, 05:58
Noi detalii în cazul taximetristului găsit mort într-o pădure din Lugoj. Ce spune primarul despre oribila crimă

Cei doi adolescenţi de 15, rspectiv 17 ani au comis crima înfiorătoare pentru un telefon mobil şi 200 de lei. Adolescentii au fost prinşi la scurt timp după comiterea crimei datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă. Potrivit primarului localităţii, pe imagini se vede clar că cei doi băieţi erau băuţi sau sub influenţa drogurilor.

„Îi cunosc pe cei doi, iar imaginile sunt foarte clare în acest caz. Se vad cum vin pe stradă, intra în părculeţ, unul se rezeamă de gard, pică jos, apoi revin în sosea aşteptând taxiul. Acolo iarăşi unu cade jos”, a spus primarul localităţii în care a avut loc oribila crimă.

Cei doi adolescenţi în vârstă de 15 şi 17 ani acuzaţi că au ucis un taximetrist din Lugoj au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, luni, pentru infracţiunea de omor calificat, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Timiş.

Taximetristul din Lugoj nu mai fusese văzut de vecini încă din noaptea de 12 spre 13 iunie, când plecase să ia o comandă din comuna Darova. Anchetatorii au stabilit că, atunci când a ajuns să preia comanda, taximetristul a fost aşteptat de doi băieţi. Cel mai mare dintre adolescenţi l-a lovit pe bărbat cu cuţitul în gât, din spate, iar apoi l-a tăiat şi în zona feţei. Apoi cei doi băieţi au dus cadavrul în pădure, în zona localităţii Sinersig şi l-au abandonat. I-au luat taximetristului telefonul mobil, banii, aproximativ 200 lei, dar şi maşina, cu care au plecat la Timişoara. Adolescentii s-au plimbat cu autoturismul până au rămas fără combustibil, apoi au vândut telefonul, pentru a mai face rost de bani, spun procurorii.