NOI DETALII în dosarul morţii Mădălinei Manole. Familia cere redeschiderea cazului VIDEO

Apropiaţii şi familia Mădălinei Manole cer redeschiderea dosarului morţii artistei. Ei susţin că procurorii nu şi-au făcut treaba, ba mai mult, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor invocă un raport inedit. Potrivit liderului PRM, surse din cadrul Parchetului General ar susţine ideea instrumentării greşite a cazului.

13 aug. 2013, 10:17
NOI DETALII în dosarul morţii Mădălinei Manole. Familia cere redeschiderea cazului VIDEO

Apropiaţii regretatei Mădălina Manole susţin că ancheta procurorilor are lacune grave. Corneliu Vadim Tudor este de aceeaşi părere, ba mai mult, prezintă un raport care dovedeşte că dosarul morţii artistei este incomplet.

„Este o moarte extrem de suspectă şi în mod sigur, imperativ trebuie redeschis acest dosar judiciar.Închiderea anchetei judiciare şi refuzul ca aceasta să fie redeschisă constituie o greşeală majoră. Am un raport făcut de consilierii mei, care au vorbit cu surse din Parchetul General. Conform unor surse din Parchetul General, o eventuală redeschidere trebuie să reanalizeze tragicul eveniment în două direcţii: prima ar fi aceea a unei sinucideri atipice, a doua ar fi aceea a unei crime şi a unei încercări de a fi disimulată în sinucidere”, spus la România TV Corneliu Vadim Tudor.

Mai mult, cântăreaţă de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV, un episod ciudat petrecut la priveghiul Mădălinei.

„Eram la priveghi. Puiu (soţul Mădălinei – n.r.) era într-o parte a coşciugului, eu în partea cealaltă. Puiu spunea: „Uite cum te iubeşte lumea! Uite câtă lume a venit să te vadă!”. Iar eu am zis: „Dar, Puiu, aşa să o vadă pe Mădălina? Aşa? Aici în sicriu? Puiu, ce s-a întâmplat cu Mădălina?”. Puiu a răspuns: „Eh, o să aflaţi. O să se afle””, a declarat maria Dragomiroiu.

Până la o eventuală redeschidere a dosarului, tatăl regretatei cântăreţe vrea să îngroape securea războiului şi să se împace cu Petru Mircea. „Eu fac un apel, să-şi găsească raţiunea, să lase toate inepţiile şi gândurile lui, are un copil. Acest copil este ce mi-a mai rămas, o părticică din fetiţa mea. Fac încă o dată un apel să judece cu raţiune”, a spus Ion Manole.