Noi detalii despre OBSEDATUL SEXUAL căutat în Capitală. Mărturie CUTREMURĂTOARE a unuia dintre copiii abuzaţi

Alertă în Capitală după ce poliţia caută un obsedat sexual care a supus patru copii la perversiuni. Scenele s-au petrecut în liftul blocului unde locuiesc micuţii. Bărbatul a fost suprins de o cameră de supraveghere instalată pe scară.

23 iun. 2015, 06:42

Incidentul şocant s-a petrecut într-un bloc din cartierul Titan al Capitalei. În jurul orei 21, cei patru micuţi care fac parte din două familii diferite se jucau în gradina din fata blocului. Martorii povestesc că preţ de minute bune copii au fost supravegheaţi de undeva din colţ de respectivul bărbat, potrivit România TV.

Bărbatul nu i-a scăpat din ochi pe micuţi nici în momentul în care au intrat pe scara blocului. În timp ce copii s-au jucat, el a urcat pe scară până la etajul 1 şi a stat acolo să îi observe. Când copii au vrut să urce în casă, masturbatorul a venit la uşa liftului şi i-a luat la întrebări. Acolo s-au derulat scene de groază pentru cei patru micuţi.

Am intrat cu toţii, a intrat peste noi şi şi-a arătat ruşinea. Ne-am speriat, am început să ţipăm, să îi zicem să plece de aici, el a zis lasă, lasă, vino încoace„, a declarat una dintre fetiţele agresate.

Citeşte şi Copii abuzaţi sexual de antrenorul de fotbal. Agresorul este RECIDIVIST

În seara de 10 iunie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în liftul unui bloc situat pe raza sectorului 3, un bărbat de aproximativ 25 – 30 de ani a avut un comportament deviant în prezenţa a patru minori cu vârste între 7 şi 10 ani, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Mai mult, bărbatul a intrat peste micuţi în lift, unde a început să se masturbeze.

Persoanele care îl recunosc şi pot da detalii sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate secţii de poliţie sau prin intermediul numărului de urgenţă 112. Alături de acest mesaj, politiştii au postat şi mai multe fotografii cu chipul bărbatului căutat, chipul său fiind suprins de camera de supraveghere amplasată în bloc. 

Le e frică să mai iasă singuri. Au rămas cu traumă. De atunci a rămas cu traume, visează în fiecare noapte, plânge, urlă„, spune mama fetiţei.

Bărbatul a fost pus sub acuzare în lipsă pentru ultraj contra bunelor moravuri. Poliţia face apel la cei care îl recunosc sau pot oferii detalii să ia legătura cu oamenii legii.