Noi detalii şocante despre dubla crimă de la Iaşi. Cum au fost ucişi cei doi studenţi la Medicină

Youssef Ajniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, ambii studenţi la Medicină în Iaşi, au avut parte de o moarte cruntă, au concluzionat legiştii. Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri au fost luaţi prin surprindere, înjunghiaţi de mai multe ori, în camere diferite, apoi corpurile lor au fost aduse în aceeaşi cameră.

13 dec. 2021, 10:06
Noi detalii şocante despre dubla crimă de la Iaşi. Cum au fost ucişi cei doi studenţi la Medicină

Noi detalii şocante despre dubla crimă de la Iaşi au ieşit la iveală la câteva zile după ce corpurul lui Youssef Ajniyah şi al prietenei acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsite de către polițiștii Secției 4 Tătărași vineri dimineață la ora 2.30.

Din primele informaţii, se pare că au fost mai mulţi ucigaşi care ar fi acţionat concertat, potrivit ziaruldeiasi.ro. Anchetatorii suspectează că cei care i-au ucis pe cei doi studenţi ar fi intrat în casa cu cel puțin 24 – 36 de ore înainte să fie efectuată necropsia corpurilor, adică miercuri sau joi.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul studenţilor găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi. Ce au descoperit medicii legişti

Ancheta a scos la iveală că asasinii au intrat în imobil pe una dintre cele două uși ale imobilului. De asemenea, se pare că cei doi studenţi la Medicină au fost luaţi prin surprindere, deoarece ei au fost găsiţi îmbrăcaţi în haine lejere de zi.

Numeroase urme de sânge au fost găsite prin  toate camerele imobilului, pe pardoseală, pe pereţi, pe mobilă, semn că tinerii au fugit îngroziţi prin casă.

Sursa citată mai precizează că trupurile celor doi studenţi la Medicină au fost găsite lângă patul dintr-un dormitor, în aceeaşi cameră, la etajul imobilului însă anchetatorii au stabilit că ei ar fi fost prinşi şi omorâţi în camere diferite. Cel mai probabil, ucigaşii au pus corpurile împreună pentru a le da foc.

Corpurile celor două victime erau brăzdate de numeroase lovituri de cuţit, multe de autoapărare.

Citeşte şi: Cine este studentul ucis într-un complex de lux din Iaşi. Studiase la Bruxelles

Un alt aspect important este că poliţiştii şi procurorii nu au găsit cuţitul cu care au fost omorâţi cei doi, iar asasinii au luat și telefoanele mobile ale victimelor.

Alerta a fost dată de o rudă a tânărului, îngrijorată că acesta nu ajunsese la Bruxelles şi că nu reuşea să dea de el.