Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba. ”Am dureri foarte mari”

Dana Roba trece în continuare prin clipe de coșmar. După ce în urmă cu câteva săptămâni și-a văzut moartea cu ochii, fosta iubită a lui Nicolae Guță se luptă cu niște dureri crunte cauzate de intervențiile chirurgicale la care a fost supusă în zona capului, a mâinilor și a picioarelor.

10 iul. 2023, 08:34
Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba. ”Am dureri foarte mari”
Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba.

Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba. Dana Roba își ține în permanență fanii la curent cu starea sa de sănătate. Zilele trecute, make-up artista le-a dezvăluit internauților că încă nu a reușit să scape de durerile de cap.

Citește și Mesajul neașteptat primit de Dana Roba după ce a fost măcelărită de soț: „Șterge poza asta!”

Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba

Mai mult, vedeta a mărturisit că acestea se agravează atunci când se enervează sau se supără, iar nasul i se înfundă atunci când plânge sau când se întristează.

Ce o îngrijorează cel mai atare pe Dana Roba este faptul că nu își mai simte partea stângă a capului atunci când o atinge cu mâna.

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare.

Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna ”, a declarat Dana Roba pe Instagram.

De asemenea, Dana Roba le-a spus fanilor săi că în momentul de față una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să fie operată la mâini pentru a-și putea relua activitatea profesională.

„Săptămâna viitoare mă duc la control și domnul doctor neurochirurg îmi va spune dacă voi putea să fiu operată la mâini. După ce vom face mai multe investigații, la piciorul drept ce se întâmplă acolo, osul nu este rupt, dar ligamentele, tendoanele sunt afectate foarte tare de la multe ciocane pe care le-am luat peste picior”,  a mai spus Dana Roba.

Fiicele sale au fost martore la oroarea prin care a trecut mama lor

Chiar dacă a primit o a doua șansă la viață, vedeta digeră cu greu cele întâmplate, iar ultimele sale dezvăluiri sunt cutremurătoare.

După ce a ajuns înapoi acasă și a reușit să-și recupereze fiicele de la părinții soțului ei, Daniel Balaciu, make-up artista este pregătită să spună tot adevărul. Afirmațiile sale dau peste cap tot ce se știa până acum.

Pe rețelele de socializare, Dana Roba susține că fetițele au fost martore la cele întâmplate. Aceasta ar fi văzut ce i-a făcut tatăl mamei lor. Când a aflat aceste lucruri, vedetei nu i-a venit să creadă și spune că micuțele vor avea nevoie de consiliere psihologică.

„Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit că au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică.

Mă voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, că toată lumea să vadă ce a putut să facă acest monstru”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Potrivit acesteia, fetițele au fost cele care au salvat-o de la moarte, gânindu-se mereu că nu le poate lăsa fără mamă. Chiar dacă a scăpat cu viață, este consștientă că vor trece ani de zile până va scăpa de aceste traume.

 Citește și Filmul tragediei care a șocat o țară întreagă. Dana Roba a povestit cu lux de amănunte calvarul trăit: „El nu m-a bătut, el a vrut să îmi ia viața!”