Noi dezvăluiri despre descinderea de la casa lui Gheorghe Dincă după apelul Alexandrei la 112. Cumpănaşu prezintă noi dovezi

Publicat: Miercuri, 14 August 2019 13:31 // Actualizat: Miercuri, 14 August 2019 19:49 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, prezintă noi documente dintr-un raport oficial întocmit despre actiunea politistilor si procurorilor privind descinderea de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal după apelul Alexandrei la 112. Potrivit noilor informaţii, polițiștii și procurorii au decis de COMUN ACORD să nu intre în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6.00. De asemenea, Alexandru Cumpănașu publică un paragraf șocant dintr-un document oficial. Potrivit concluziilor, polițiștii au stat mai multe ore în fața porții lui Gheorghe Dincă, după ce au primit informația de la Alexandra că era în casă. Mai mult, unchiul Alexandrei a susţinut, într-o intervenţie la România TV, că procuroul Ovidiu Popescu de la Caracal a deschis dosar penal în cazul Alexandra abia după ce a fost contactat de procurorul Liviu Vasilescu de la Craiova, care aflase de cazul Alexandrei Măceşanu de la televizor. 

Alexandru Cumpănaşu a declarat, într-o intervenţie la România TV, că procuroul Ovidiu Popescu de la Caracal a deschis dosar penal în cazul Alexandra abia după ce a fost contactat de procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova, care aflase de cazul Alexandrei Măceşanu de la televizor. 

"Domnul Popescu a deschis dosar penal nu prin raportarea Poliţiei, care trebuia imediat să o facă aşa cum prevede Codul penal şi să înceapă cercetările, el a aflat, atenţie, de la procurorul Vasilescu de la DIICOT care la ora 12 se uita la televizor, aşa scrie în raportul oficial, şi a văzut că o fată a fost răpită şi a făcut conexiunea cu cazul Luizei şi l-a sunat el pe procurorul de la Caracal, care nu deschisese dosar penal până atunci, şi i-a spus că în viziunea lui există o conexiune între cele două cazuri", a afirmat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

"Document oficial. Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor.
Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor. Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pt ca i-au oprit procurorii. Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum:
" ...intrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta procurorului Popescu Cristian Ovidiu si Prim Procurorului Zavooanu Catalin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum si conducerii politiei Municipiului Caracal precum si reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca perchezitia domiciliara sa fie efectuata indepand cu ora 0600. ."
Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea sa injur, sa ma revolt. Dar va spun atat: TOTI ASTIA VOR AJUNGE IN PUSCARIE. Pai cum dracu nu era infractiune flagranta cand aveau dovada de la 112 ca fetita asta minunata declarase ca este violata, batuta, legata, rapita!!!!!. Asa ca DE COMUN ACORD cu tot poporul roman am hotarat sa nu ma las pana nu intra toti acestia in puscarie. MOR CU VOI DE GAT!", a scris Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook. 

Alexandru Cumpănaşu a declarat, într-o intervenţie la România TV, că procuroul Ovidiu Popescu de la Caracal a deschis dosar penal în cazul Alexandra abia după ce a fost contactat de procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova, care aflase de cazul Alexandrei Măceşanu de la televizor. 

"Domnul Popescu a deschis dosar penal nu prin raportarea Poliţiei, care trebuia imediat să o facă aşa cum prevede Codul penal şi să înceapă cercetările, el a aflat, atenţie, de la procurorul Vasilescu de la DIICOT care la ora 12 se uita la televizor, aşa scrie în raportul oficial, şi a văzut că o fată a fost răpită şi a făcut conexiunea cu cazul Luizei şi l-a sunat el pe procurorul de la Caracal, care nu deschisese dosar penal până atunci, şi i-a spus că în viziunea lui există o conexiune între cele două cazuri", a afirmat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

 

Expertiza INML confirmă o a doua VICTIMĂ a lui Gheorghe Dincă. Legiştii au stabilit cui aparţin OASELE găsite în pădure

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 15:03
Răspunde | Votează email 0 email
bican
PENTRU ASTA VOR AVEA PENSII SPECIALE
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H