Noi DEZVĂLUIRI despre episodul „Udrea şi Bica la Paris”. Cine le-a FILAT pe cele două în Oraşul Iubirii

Teodor Meleşcanu, fost şef al SIE până în 2014, deci şi în perioada în care Elena Udrea şi Alina Bica au fost fotografiate împreună la Paris, face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în capitala Franţei şi despre felul în care au fost "filate" cele două.

22 feb. 2015, 16:49
Noi DEZVĂLUIRI despre episodul „Udrea şi Bica la Paris”. Cine le-a FILAT pe cele două în Oraşul Iubirii

După episodul „Udrea şi Bica la Paris”, însuşi preşedintele de atunci, Traian Băsescu, afirma că cele două au fost victima unei uneltiri a serviciilor secrete, al cărei scop a fost discreditarea Elenei Udrea înaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Ulterior, acelaşi Băsescu spunea că de fapt Alina Bica era cea vizată de servicii şi că Elena Udrea a fost un „bonus”. Totuşi, teoria serviciilor aflate pe urmele celor două la Paris nu este confirmată de fostul şef al SIE, Teodor Meleşcanu.

„Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute (pozele – n.r.) de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele”, a declarat Meleşcanu, la Antena 3.

În toamna anului 2014, cu doar câteva zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidenţiale, pe un blog deschis doar pentru câteva ore au apărut mai multe imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica în vacanţă la Paris, pe 14 februarie 2014