Noi dezvăluiri despre noul erou al românilor, jandarmul din Legiunea Străină care a făcut KO bombardierii de pe plajă. Anunţul care schimbă tot!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările specifice în dosarul privind scandalul de zilele trecute de la Costinești, dar, între timp, se află noi detalii imptresionate despre jandarmul devenit erou pentru o ţară întreagă sătulă de bombardieri.

23 aug. 2023, 14:02
Noi dezvăluiri despre noul erou al românilor, jandarmul din Legiunea Străină care a făcut KO bombardierii de pe plajă. Anunţul care schimbă tot!

Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagii din Costinești a fost luptător în Legiunea Străină. De asemenea, a practicat rugby de performanţă. El a subliniat, cu modestie, că doar și-a făcut treaba, iar mulți dintre colegii săi i-au dat dreptate.

Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru bătăuși din Costinești a avut parte doar de laude, fiind felicitat că i-a pus dur la punct pe bombardieri. El i-a pocnit cotonogit pe mai mulți dintre ei după ce a fost la rândul lui scuipat și lovit. Ei bine, se pare că acesta are și o față mai sensibilă, el ajutând o femeie din Ucraina. Astfel, jandarmul a luat-o acasă la el, i-a dat de mâncare, iar soția sa i-a oferit și haine, iar apoi i-au achitat acesteia biletul de tren până la Suceava, ca femeia să poată ajunge la Kiev.

O femeie a rămas plăcut impresionată de gestul făcut de jandarm, și a hotărât să împărtășească și lumii fapta, încercând să îl ajute pe acesta în caz că va avea de suferit din partea superiorilor în urma bătăii administrate celor patru bombardieri.

Am  avut o experiență frumoasă alături de jandarm. Era data de 12 iulie, prima zi a mea la mare. Mă întorceam la cazare pe la 4 dimineața, după distracție, când am dat de un grup de jandarmi care încercau să rezolve un caz în care era implicată o femeie ucraineancă. Fiind vorbitoare de ucraineană, am decis sa ajut cu traducerea. M-a uimit foarte mult și mi-a rămas în suflet cum același jandarm a venit cu inițiativa proprie să o ia acasă, să-i dea de mâncare, soția sa i-a oferit și haine și au achitat biletul până la Suceava, ca aceasta sa poată ajunge la Kiev! Faptul că acum este tras la răspundere referitor la intervenția fizică asupra unei persoane reținute… haideți să nu uităm că este în primul rând om, tot are dreptul de apărare.

Cum a zis un om mare “Până simți durerea, ești viu. Până ce simți durerea străină, ești OM”. Așa vreau să demonstrez că acest domn în primul și primul rând este OM. Să ajuți o străină care a rămas fără bani, desculță, nemâncată de 3 zile, dormind în drum. Trebuie să poți să activezi în așa sferă și să rămâi tare!”, a transmis turista impresionată.

VIDEO Scandalos! Jandarmul din Legiunea străină care a imobilizat huliganii pe Litoral este anchetat disciplinar. Secretul rugbistului din trupele de elită

Vă reamintim că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, la data de 15 august a.c., în jurul orei 14.15, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute.

Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați. Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști și jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările specifice în dosarul privind scandalul de zilele trecute de la Costinești! În cauză, potrivit unor surse, sunt cercetați Nicușor Raul Grigoraș, Sebastian Liviu Grigoraș, Andrei Fichiduța și Cătălin Mihai Ujică, toți din Brașov.

Citește și: El este jandarmul care i-a ”liniștit” pe scandalagiii din Costinești! A fost luptător în trupele de elită ale Legiunii Străine

Jandarmul care a reușit să-i liniștească pe suspecți face parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanța și este fost luptător în Legiunea Străină. Reamintim că, în stațiunea Costinești, pe data de 15 august 2023, două grupuri de turiști au fost implicați într-o altercație violentă și că a fost necesară intervenția poliției pentru a-i separa.

În timpul intervenției, unul dintre turiști a agresat un polițist, ceea ce a dus la chemarea forțelor de intervenție suplimentare.