Noi dezvăluiri despre petrecerile din lockdown ale lui Boris Johnson. Dezmăţ la guvern în plin doliu naţional, cu o zi înainte de funeraliile Prinţului Philip

Scaunul premierului britanic Boris Johnson a fost zguduit vineri de noi dezvăluiri făcute de cotidianul The Telegraph, care scrie că personalul din Downing Street 10 a organizat petreceri în sediul guvernului chiar în ajunul înmormântării prințului Philip.

14 ian. 2022, 15:13
Noi dezvăluiri despre petrecerile din lockdown ale lui Boris Johnson. Dezmăţ la guvern în plin doliu naţional, cu o zi înainte de funeraliile Prinţului Philip

Membri ai personalului biroului premierului britanic Boris Johnson de la numărul 10, pe Downing Street, au organizat o petrecre în toiul carantinei, cu o zi înainte de funeraliile prinţului Philip, dezvăluie The Telegraph.

Consilieri şi funcţionari s-au reunit pentru a sărbători plecarea a doi membri ai echipei şefului Guvernului, directorul comunicaţiilor James Slack şi a unuia dintre fotografii personali ai lui Boris Johnson, precizează cotidianul conservator.

Ziarul face aceste noi dezvăluiri în timp ce premierul conservator luptă să-şi păstree mandatul la şefia Guvernului, după ce şi-a cerut scuze pentru că a participat la o petrecere în grădina Downing Street în toiul carantinei în 2020.

Citeşte şi Boris Johnson a confundat petrecerea cu munca. Scuză uluitoare găsită de premierul britanic, pentru a justifica nerespectarea lockdown-ului

Această nouă petrecere a avut loc la Downing Street, scrie The Telegraph, cu o zi înainte de funeraliile soţului reginei Elizabeth a II-a. Regatul Unit se afla în atunci în doliu naţional.

Imagini cu regina, aşezată singură în primul rând în biserică, din cauza restricţiilor impuse împotriva covid-19, simbolizau atunci rigoarea carantinei în regat.

Citeşte şi Demisie importantă din Guvern, în momentul în care Boris Johnson se luptă pentru supravieţuirea politică. Cel mai popular consilier medical al său părăseşte postul