Noi dezvăluiri din ancheta poliţistului măcelărit în gară. Totul s-a întâmplat în faţa a 15 martori

Detalii incredibile apărute abia acum despre moartea politiştului din gara din Suceava! 15 oameni erau pe peron în momentul atacului, însă doar doi au intervenit! De altfel criminalul este în continuare agresiv cu poliţiştii, astfel încât aceştia au fost nevoiţi să îl ţină izolat după gratii.

29 iul. 2017, 09:27
Noi dezvăluiri din ancheta poliţistului măcelărit în gară. Totul s-a întâmplat în faţa a 15 martori

Agresorul în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv şi se află în arestul Inspectoratului de Poliţie. Oamenii legii spun că este deosebit de agresiv şi are un comportament imprevizibil. Pentru că se tem că poate ataca oricând un alt deţinut, poliţiştii au hotărât să-l lase singur în celulă. De altfel, atunci când intră în celula bărbatului oamenii legii îşi iau măsuri speciale de protectie.

Bărbatul l-a înjunghiat pe poliţist de mai multe ori. Şocant este că această crimă s-a petrecut sub ochii a 15 martori, însă doar doi dintre ei au intervenit.

Bărbatul este cunoscut pentru activitatea sa infracţională atat în ţară cât şi în străinătate. Fratele acestuia este şi el un cunoscut al poliţiştilor. A fost dat în urmărire internaţională din cauza unor infracţiuni cu violenţă comise asupra unor poliţişti dar şi asupra propriei mame.

Citeşte şi Clipe de groază într-o gară din Suceava. Un poliţist a fost înjunghiat