NOI DEZVĂLUIRI în cazul proxenetului care şi-a UCIS soţia şi cele două fetiţe. Ce au aflat anchetatorii

Noi dezvăluiri despre monstrul din Râmnicu Sărat care şi-a ucis familia, soţia şi cele două fiice. El obişnuia să se drogheze. Tatăl lui a asistat la o parte din crime, bărbatul a încercat apoi să se sinucidă. Nu a reuşit, şi a fost dus în stare gravă cu elicopterul, la Bucureşti. El si-a măcelărit familia disperat că trebuie să mearga la închisoare, condamnat pentru proxenetism.

09 mai 2014, 09:50
NOI DEZVĂLUIRI în cazul proxenetului care şi-a UCIS soţia şi cele două fetiţe. Ce au aflat anchetatorii

Bărbatul a mai făcut închisoare pentru viol, iar acum, urma să intre după gratii pentru proxenetism, potrivit România TV. Orbit de furie, s-a răzbunat pe familie. S-a năpustit cu cuţitul asupra iubitei sale şi a celor două fetiţe. Tatăl lui, care a asistat la întreaga scenă şi a reuşit să scape teafăr, a alertat poliţia. 

„Am observat că are cuţitul în mână şi am fugit după el, să nu se omoare. Am văzut în casă fetele toate moarte. La spital nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Petrică Marcu, tatăl criminalului.

Citeşte şi GEST ŞOCANT. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi copiii, înainte să plece la închisoare

Imediat după ce și-a masacrat familia, bărbatul a încercat să se sinucidă. A fost găsit de poliţişti în curtea unei unităţi militare cu mai multe lovituri de cuţit pe corp.

Vecinii povestesc scenele de groază şi pun totul pe seama faptului că tânărul consuma droguri.

Poliţiştii care au ajuns la locul tragediei nu au mai aşteptat ambulanţa şi au dus ei victimele la spital. Mama, în vârstă de 26 de ani, se stinsese din cauza rănilor grave de la piept şi abdomen, iar la scurt timp a murit şi fata mai mare. Nici fetiţa cea mică nu a rezistat şi a murit pe masa de operaţie.

Citeşte şi Crimă misterioasă în Ilfov: Un bărbat a fost găsit înjunghiat în grajdul unui localnic din Sinteşti

Barbatul de 26 de ani, fost puscarias, primise din o condamnare la inchisoare pentru proxenetism. Vecinii spun ca barbatul amenintase ca daca va ajunge din nou dupa gratii isi va omori familia, dar nu au crezut ca barbatul va si trece la fapte.

„Trebuia să mai facă 8 luni şi pentru aceste 8 luni şi-a omorât familia. Nu putem să-l considerăm om”, a spus un vecin.

Imediat după crime, încolţit de poliţişti, bărbatul a încercat să se sinucidă. Medicii de la spitalul din Râmnicu Sărat au decis să-l trimită la Bucureşti, la Spitalul Floreasca. Este în stare gravă, iar dacă va supraviețui, îşi va petrece restul vieţii după gratii pentru triplu asasinat.

„Pacientul prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivel toraco-abdominal, care intereseaza organe vitale cord si plaman. Este transferat de la Râmnicu Sărat în stare generală gravă”, a declarat medicul Florenţa Iancu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.