Noi fotografii şocante cu Miley Cyrus. „Ce vulgaritate!”, i-au strigat fanii

Miley Cyrus a postat noi fotografii pe internet, arătându-se foarte mândră de ea. Artista s-a pozat cu dolari băgaţi în chiloţi, dar şi pe plajă mimând gesturi sexuale.

22 mart. 2014, 14:02

Miley Cyrus şi-a făcut un obicei din a fi provocatoare în orice împrejurare, chiar dacă de multe ori întrece bine de tot măsura. Aproape că nu există săptămână fără ca artista de 21 de ani să nu se dea în stambă, ba prin declaraţii incendiare, poze ademenitoare sau pozând aproape dezbrăcată.

Ea a fost consecventă acestei atitudini şi zilele acestea a postat noi fotografii pe Instagram, stârnind polemici. Într-una dintre ele apare cu banii băgaţi în chiloţi şi pantaloni, amintind de o stripperiţă, însă stilul ne trimite cu gândul la piţipoancele clasice.

De asemenea, într-o altă fotografie, ea se află la plajă şi mimează că se masturbează. Pozele nu au fost pe placul fanilor, care au început să devină dezgustaţi. „A devenit obscenă, îmi pare rău pentru ea!” a scris un utilizator şi nu puţini sunt cei care s-au plâns: „Cât este de vulgară”.