Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram. Unde au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți. Formează sau nu un cuplu?

Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram. După ce au ridicat multe semne de întrebare cu privire la relația lor, iată că acum lucrurile au devenit mai clare, cel puțin pentru moment. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță la Barcelona, acolo unde fiul Andreei Esca studiază la o facultate de prestigiu.

21 nov. 2023, 10:10
Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram. Unde au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți. Formează sau nu un cuplu?
Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram

Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram. Relația lor a fost ‘descoperită’ în urmă cu o lună de zile, când au fost fotografiați în timp ce se sărutau în mașină, blondina lăsându-și partenerul acasă.

Se pare că pe Aris nici măcar nu-l interesează că Laura s-a mai văzut cu Cesar, și și-a dus iubita să vadă ce viață duce el în Barcelona, unde se află la studii.

Noi imagini cu Laura Giurcanu și Aris Eram

Laura s-a tot postat în ultima vreme în Barcelona, doar că singură. Aris Eram n-a distribuit nicio fotografie, n-a lăsat niciun indiciu care să ducă cu gândul că se află și el în Spania. Cert e că, cel puțin pentru moment, finaliștii America Express sunt îndrăgostiți până peste cap

Recent, potrivit imaginilor Cancan.ro, cei doi s-au întors pe plaiuri mioritice, camuflați din cap până-n picioare, având glugile hanoracelor trase peste ochi, doar, doar să nu-i recunoască cineva în aeroport.

Citește și: Laura Giurcanu: „Mă gândeam că e departe de mine să am un copil”. Ce spune vedeta despre ideea de mamă

Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații despre relația lor

Laura Giurcanu și Aris Eram spun că s-au împrietenit repede, conexiunea lor fiind evidentă încă de la aeroport. Aceștia au vorbit deschis despre relația lor și modul în care au evoluat lucrurile între ei, de când s-au văzut pentru prima oară. Laura și Aris nu s-au cunoscut la America Express, ci în urmă cu mai mulți ani, când el era adolescent.

În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana, și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express.

Laura a mărturisit că s-a mai întâlnit cu Aris în trecut, înainte de filmările pentru show-ul America Express. „Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.