Noi imagini cu Sorina, copila adoptată în SUA după un scandal monstru. A susţinut un recital de pian la New York VIDEO

Publicat: Marţi, 21 Ianuarie 2020 21:17 // Actualizat: Marţi, 21 Ianuarie 2020 21:21 // Sursa: romaniatv.net

Fata adoptată de un cuplu de români stabiliţi în SUA a cărei poveste a răscolit România în vara anului 2019 s-a adaptat noii sale vieţi, desfăşurând activităţi diverse. A susţinut la New York primul său mini-recital de pian.

Sorina Săcărin, fata adoptată de soţii Ramona şi Gabriel Săcărin, care a putut să părăsească România alături de părinţii săi adoptivi doar în urma unui scandal monstru, tranşat în instanţă, a apărut la New York într-un mini-recital, cântând prima sa piesă la pian în faţa spectatorilor, fără profesor. Deşi comparată cu performanţele pianiştilor cu vechime evoluţia Sorinei este stângace, fata a reuşit să înveţe totul în doar câteva luni.

Imagini cu Sorina filmate de familia adoptivă. Copila se simte bine şi este alături de părinţii şi de frăţiorul său de 4 ani VIDEO

În noua sa familie ia lecţii de pian, de înot şi de gimnastică, mai multe filmuleţe cu activităţile pe care le desfăşoară Sorina fiind făcute publice după plecarea din România. Mai  mult, Sorina le-a transmis şi un mesaj video, spre finele anului trecut, celor care au crescut-o la Baia de Aramă, familia de asistenţi maternali Şărămăt care s-a adresat din nou în instanţă împotriva sentinţei prin care soţii Săcărin au devenit părinţii Sorinei.
VIDEO AICI

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Sorina Gabriel Sacarin Sorina Sorina Sacarin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H