Noi imagini cu sportivul român ucis de Revelion. Ce spun jurnaliştii din Londra VIDEO

Au apărut noi imagini cu momentul în care sportivul român a fost înjunghiat în faţa unui local din Londra. Purtătorul de cuvânt al clubului spune că românul s-a luptat ca un erou. Redactorul-şef al unui ziar din Londra a povestit pentru România TV cum s-a petrecut tragedia.

04 ian. 2019, 16:52
Noi imagini cu sportivul român ucis de Revelion. Ce spun jurnaliştii din Londra VIDEO

Redactorul şef al unui ziar din londra a dezvăluit la România TV detalii şocante despre incident.

„Era vorba de o proprietate privata, deci este vorba de un apartament de lux din zona centrala a Londrei, in Park Lane, zona cea mai scumpa din Europa. El s ar putea sa nici nu fi stiut ce pazeste acolo. El era undeva jos si a fost anuntat de jos „ia vedeti ca vor unii sa intre peste noi”. Omul era platit bine pentru o seara de munca, lua la 4-500 lire sterline pentru o noapte. Vecinii spun ca acolo intrau fete care aratau a prostituate de lux”, a spus jurnalistul la România TV.

Românul de 33 ani, angajat al unui club din Londra, a fost ucis de un grup de bărbați, care încercau să intre fără invitație la o petrecere de Revelion. Grupul ar fi fost înarmat cu mai multe arme albe. Alături de acesta, au fost atacați alți doi bărbați și o femeie, care au ajuns la spital, cu răni care nu le pun în pericol viața.