Noi imagini incendiare de la nunta lui Cristian Burci! Loredana Groza și Borcea s-au dat în spectacol, chiar în fața Valentinei Pelinel – VIDEO

Au apărut noi imagini filmate la nunta lui Cristian Burci care a avut loc în Abu Dhabi.

14 feb. 2022, 18:39
Noi imagini incendiare de la nunta lui Cristian Burci! Loredana Groza și Borcea s-au dat în spectacol, chiar în fața Valentinei Pelinel – VIDEO

Loredana Groza și Cristi Borcea au fost și ei prezenți și s-au dat în spectacol în fața tuturor invitațiilor. Jurata de la X Factor s-a urcat pe masă și a dansat cu Cristi Borcea, în timp ce Valentina Pelinel îi privea mirată.

Așa cum ne-a obișnuit, Loredana s-a îmbrăcat într-o ținută sexy. A purtat o rochie neagră din paiete, cu un decolteu și o crăpătură adâncă pe picior. Artista s-a simțit în largul ei, a cântat, a dansat și s-a distrat cu ceilalți invitați.

La nunta lui Cristi Burci (57 de ani) cu Elena Voinea (33 de ani) au participat mulți artiști români, printre care se numără Loredana Groza, Adrian Minune, Andra, însoțită de Cătălin Măruță, și alții. Au fost invitați și Cosmin Olăroiu și Virgil Ianțu cu toată familia.

Cristian Burci și Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, l-au ales pe afaceristul Nicolae Dumitru să le fie naș. Nunta s-a ținut într-o sală spațioasă, decorată cu candelabre de cristal, dintr-un palat impresionant, o replică în stil tradițional a Burj Al Arab, hotel de șapte stele din Dubai. Meniul pentru care au optat e unul specific lumii arabe. Hotelul are două piscine mari şi un centru spa, iar închirierea unei camere în această perioadă poate costa până la 600 de euro pe zi.

Una dintre fotografiile cu cei doi a stârnit o mulțime de reacții în mediul virtual. Artista și-a ridicat piciorul pe care el a pus mâna. Amândoi au fost cu zâmbetul pe buze, semn că s-au bucurat să se revadă și să pozeze împreună.

Pe Facebook, imaginea a strâns peste 12.000 de aprecieri. „Felicitări, Lori… nu ești numai o cântăreața profi, ești și o femeie frumoasă, curajoasă și faci exact ce îți dorești cu viața, cu cariera ta”, „Nu pot sa cred ca a acceptat asemenea postură! (…) Ceva de genul: doamna învățătoare și elevul din grupa mică”, au spus internauții.