Noi INFORMAŢII SCANDALOASE în cazul pedofilului norvegian. Cum îşi alegea victimele şi cum le ademenea

Noi detalii ies la iveală în cazul pedofilului norvegian, prins cu focuri de armă, după o urmărire ca în filme. Minorii batjocoriţi de bărbat sunt copii ai străzii ori provin din familii defavorizate din Capitală. Bărbatul îi ademenea în apartamentul său promiţându-le bani sau bunuri, informează România TV.

12 mai 2014, 07:36
Noi INFORMAŢII SCANDALOASE în cazul pedofilului norvegian. Cum îşi alegea victimele şi cum le ademenea

Cetăţeanul norvegian a cărui identitate este deocamdată ţinută secretă de anchetatori venise în ţara noastră în urmă cu şase luni. De ceva vreme locuia într-un apartament din Capitală, locul unde se pare că se petreceau şi orgiile sexuale.

Până în acest moment au fost identificate 10 victime, fiind vorba de băieţi în vârstă de 13, 14 ani care erau racolaţi de bărbat în special din zona Centrului Vechi din Capitală. Aceştia erau apoi ademeniţi şi aduşi în apartament. Bărbatul întreţinea relaţii sexuale sau chiar îi punea pe copii să întreţină relaţii sexuale între ei, timp în care îi filma sau îi fotografia.

Minorii batjocoriţi de bărbat sunt copii ai străzii sau provin din familii defavorizate din Capitală. Bărbatul îi ademenea, promiţându-le bani sau bunuri.

Sâmbătă seară în jurul orei 22.00, poliţiştii coordonaţi de un procuror DIICOT au mers la apartamentul bărbatului. Norvegianul a prezentat un paşaport atunci când i s-a cerut să se legitimeze, însă mai apoi a reuşit să fugă la autoturismul său, s-a blocat în maşină şi a demarat în trombă. A urmat apoi o urmărire ca în filme până în judeţul Prahova.

Citeşte şi PEDOFIL belgian, REŢINUT în România. Bărbatul a abuzat sexual mai mulţi copii din Mehedinţi