Noi înregistrări au ieşit la iveală din grădiniţa groazei. ISMB face cercetări la Grădiniţa de la Şcoala Generală nr. 41, Sectorul 2

Publicat: Luni, 20 Februarie 2017 10:49 // Actualizat: Luni, 20 Februarie 2017 11:35 // Sursa: romaniatv.net

Noi dezvăluiri şocante ies în continuare la iveală din grădiniţa groazei. România TV a intrat în posesia altor înregistrări din care reiese felul în care erau traumatizaţi copiii de către educatoare. Părinţii au făcut plângere la poliţie. ISMB face o cercetare în cazul educatoarei.

"Du-te la WC! Prostule, du-te! Ai făcut pe tine? Ai făcut? Du-te şi fă pipi! Să nu faci în pat că te jupoi! Mişcă-te mai repede!", se aude pe înregistrare educatoarea.

"Ia mâna de-acolo! Du-te şi te spală pe mâini, nesimţitule! Du-te şi te spală pe mâini! Neghiobu' pământului. Mâinile la spate! Pune mâinile la spate, răule ce eşti, că-ţi dau o lingură din asta-n cap de vezi cai verzi pe pereţi...".

cercetări la Grădinița de la Școala Generală nr. 41 din Sectorul 2. Conducerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) a dispus efectuarea unei cercetări la Grădinița de la Școala Generală nr. 41 din Sectorul 2.

Mass-media centrală a relatat că o educatoare și îngrijitoarele de la grupa mică vorbeau urât cu copiii.

"Ca urmare a aspectelor prezentate în mass-media, conducerea ISMB a decis trimiterea în regim de urgență a unei echipe de inspectori la grădinița de la Școala nr. 41 din sectorul 2", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

El a precizat că echipa de cercetare și-a început activitatea.

ISMB s-a autosesizat în acest caz, iar termenul de finalizare a cercetării este joi, a adăugat Marian Banu.

Potrivit unor surse din educație, și Poliția ar desfășura o anchetă în acest caz.

Educatoarea din Capitală, acuzată că i-a jignit şi blestemat pe copii, a declarat pentru România TV că înregistrările difuzate nu sunt adevărate. Educatoarea este, totuşi, contrazisă de părinţii micuţilor pe care i-ar fi terorzat. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a început o anchetă. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H