Noi înregistrări au ieşit la iveală din grădiniţa groazei: Să nu faci în pat că te jupoi! VIDEO

Noi dezvăluiri şocante ies în continuare la iveală din grădiniţa groazei. România TV a intrat în posesia altor înregistrări din care reiese felul în care erau traumatizaţi copiii de către educatoare. Părinţii au mers la o secţie de poliţie din Capitală şi au făcut plângere.

19 feb. 2017, 16:16
Noi înregistrări au ieşit la iveală din grădiniţa groazei: Să nu faci în pat că te jupoi! VIDEO

„Du-te la WC! Prostule, du-te! Ai făcut pe tine? Ai făcut? Du-te şi fă pipi! Să nu faci în pat că te jupoi! Mişcă-te mai repede!

Ia mâna de-acolo! Du-te şi te spală pe mâini, nesimţitule! Du-te şi te spală pe mâini! Neghiobu’ pământului. Mâinile la spate! Pune mâinile la spate, răule ce eşti, că-ţi dau o lingură din asta-n cap de vezi cai verzi pe pereţi…”, se aude pe înregistrare.

Părinţii copilului de 3 ani au decis să o înregistreze pe educatoare atunci când şi-au dat seama că cel mic se comportă diferit.

Citeşte şi: Prima REACŢIE a educatoarei care i-a înjurat pe copiii de la o grădiniţă din Capitală

„Se trezea noaptea plangea, era speriat, dimineata cand trebuia sa mearga la gradi ma ruga si ma implora sa nu-l duc acolo”, spune mama copilului.

„Bine că mănânci măr în ****** ăla! De ce te-ai ***** pe tine, mă? De ce, măăă? Mânca-v-ar ******* să vă mănânce! Mănâncă mai repede! Mănâncă, mă, mai repede!”. 

Părinţii au mers la secţia 7 de poliţie pentru a face plângere împotriva educatoarei.

„Am fost la politia din sectorul 2 pentru a depune o plangere penala impotriva educatoarei Preda Rozalia si a solicita raspunderea ei cu privire la faptele ei savarsite in gradinita. Acuzaţiile noastre sunt de jignire verbală, abuz emoţional”.

Corpul de control al Protecţiei Copilului a demarat o anchetă în acest caz. Educatoarea şi directoarea grădiniţei au refuzat să dea explicaţii pentru înregistrările difuzate de România TV.