Noi ipostaze scandaloase cu profesoara de franceză de la Făget. A fost fotografiată cu elevul în pat

Profesoara de franceză de la Făget, din judeţul Timiş, care a uluit o ţară cu relaţia de iubire cu elevul său, apare în noi ipostaze scandaloase. Cu toate că a promis conducerii şcolii că nu va mai face publice fotografii în care este alături de elevul său îm vârstă de 16 ani, au apărut poze în care cei doi sunt în pat.

15 mai 2015, 10:07

O profesoară de franceză din Făget, judeţul Timiş, se iubeşte cu unul dintre elevii ei, în vârstă de 16 ani. Elevii de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din localitatea Făget au declarat că povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu câteva săptămâni.

Idila a fost făcută publică pe pagina de socializare a dascălului unde a primit numeroase mesaje de încurajare din partea celorlalţi elevi. Tânăra profesoară a declarat că totul a fost o greşeală din partea ei şi că a pus capăt relaţiei. Pagina de Facebook a fost dezactivată, însă joi  o altă fotografie a apărut pe Internet. Cei doi și-au făcut un selfie, în pat, etichetat de elev cu un emoticon și textul „…feeling love with Alexandra Minescu”.

Despre pozele de pe Facebook, la care profesoara a primit şi comentarii de încurajare de la elevele sale, direcţiunea a precizat că nu sunt fireşti şi nu fac cinste numelui liceului.

Promisiunea doamnei profesoare a fost că va înceta această relaţie. Sperăm că se va ţine de cuvânt, altfel vom lua măsuri. Se poate ajunge şi la sancţiuni grave. El este un elev slăbuţ, clasa este în general mediocră, greutăţi din partea lui nu am avut în ceea ce priveşte comportamentul. Nu ştiu dacă un elev, la 16 ani, are un discernământ extraordinar. Un profesor, chiar tânăr la 20 şi ceva de ani, ştie că relaţiile nu pot exista în această condiţie. Ca mamă, nu cred că există părinte care să fie de acord cu o asemenea relaţie„, a declarat Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

CITEŞTE ŞI: Profesoară universitară, la un pas să fie concediată după ce a trimis studenţilor un film porno