NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 17-24 octombrie 2018. Află pentru ce!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 17-24 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

16 oct. 2018, 20:08
NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 17-24 octombrie 2018. Află pentru ce!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

JOACA-TE

„Este vremea sa lasi munca deoparte pentru o vreme. Nu te ingrijora, noi vom veghea asupra raspunderilor tale pentru incheierea muncii. Jocul, veselia si rasul iti vor ridica nivelul energetic, astfel incat vei reveni la munca avand o perspectiva innoita si o energie mai inalta.”

Ingerii vad ca ai nevoie sa te joci, deci ti-au trimis aceasta carte. Ai muncit si ti-ai facut griji in ultima vreme si sufletul tau tanjeste dupa distractie. Senzatiile de oboseala, de iritabilitate sau de depresie sunt semne suplimentare ca ai nevoie de timp de joaca. Nu trebuie sa astepti pana cand vei avea o clipa libera, poti sa te distrezi chiar azi. Placerile simple, clipele in care nu faci nimic, razand cu un prieten sau urmarind un film placut tie sunt exemple privind felul in care te poti distra fara sa ai nevoie de bani. Distractia si jocul sunt elemente necesare vietii pentru copii si adulti. Aceste activitati ne ajuta sa fim mai sanatosi dar si sa ne implinim dorintele mai repede. Distractia face parte dintr-o viata echilibrata.

Semnificatii suplimentare : opreste-te din ceea ce faci si mergi sa te relaxezi chiar acum ; elibereaza-te de orice vinovatie pentru ca te distrezi ; meriti sa traiesti plin de fericire, placere, bucurie ; asigura-te ca activitatile recreationale sunt pur distractive si necompetitive, sa fie pentru binele inalt al tuturor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

PROGRES NEINTRERUPT

„Iti confirmam progresul pe care l-ai facut focalizandu-te pe iubire in activitatile zilnice. Putem vedea clar contributia ta la binele omenirii prin gandurile, sentimentele si faptele tale de iubire.”

Ai primit acest mesaj pentru a fi asigurat ca faci progrese neintrerupte. Uneori te compari cu alti oameni cu asprime si crezi ca ar trebui sa fii mult mai departe pe drumul pe care mergi acum. Vezi totusi cat de departe ai ajuns, cate lucruri ai invatat si cati oameni ai ajutat. Focalizeaza-te asupra progreselor facute in loc sa vrei atingerea perfectiunii. In fiecare zi, fa cel putin un pas spre realizarea proiectelor la care lucrezi cu pasiune.

Semnificatii suplimentare : esti pe calea cea buna, chiar daca ti se pare ca mergi incet ; pretuieste lumina in loc sa blestemi intunericul ; apreciaza-te.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

CHAKRA INIMII

„Iubirea este miezul materiei. Inima ta este centrul corpului fizic si este partea din corpul fizic cel mai mult acordata cu iubirea. Esti in siguranta sa iubesti si sa fii iubit cu inima deschisa, din moment ce dispui de protectia si de calauzirea divina perfecta.”

Ingerii ti-au dat acest mesaj deoarece raspunsul la intrebarea ta este chiar in inima ta. Cu cat iti vei deschide mai mult inima, cu atat vei simti mai multa iubire, bucurie si pace sufleteasca. Iti poti deschide ceakra inimii cerand ingerilor sa-ti trimita energia lor vindecatoare, vizualizandu-ti inima inconjurata de lumina roz, inhaland miros de trandafiri roz, tinand sau purtand cristale din cuartz roz.

Semnificatii suplimentare : trimite lumina si iubire catre ceakra inimii ; ingrijeste-te de sanatatea sistemului cardiovascular prin exercitii fizice si miscare sanatoasa ; discuta de la inima la inima ; o persoana iubita care a plecat dincolo urmare a unei boli de inima iti spune „te iubesc”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.