Noi profeţii ale lui Nostradamus referitoare la anul 2022: „Urmează trei zile de întuneric. Semnul crucii va apărea pe cer”

Nostradamus a prezis unele dintre cele mai mari evenimente din istoria lumii, printre care ascensiunea lui Adolf Hitler, marele incendiu al Londrei, asasinarea fostului președinte american John F Kennedy și atacurile teroriste de la 11 septembrie.

10 ian. 2022, 16:54
Noi profeţii ale lui Nostradamus referitoare la anul 2022: „Urmează trei zile de întuneric. Semnul crucii va apărea pe cer”

Profeţii Nostradamus 2022. Predicțiile sale se întind până în anul 3797. Pentru 2022, marele vizionar a profeţit ploi de meteoriţi şi asteroizi, inflaţie, preluarea controlului de către inteligenţa artificială, foamete, explozia unei bombe nucleare şi… trei zile de întuneric. Să le luăm pe rând.

Profeţii Nostradamus 2022. Ploaia de meteoriţi şi asteroizi

Nostradamus menţiona în catrenele sale despre o dâră lungă de scântei pe cer, făcută de foc. Acest lucru nu ar însemna doar că un asteroid ar putea lovi Pământul, ci şi faptul că acesta ar putea provoca și unde energetice în ocean, ceea ce ar duce la formarea unui tsunami şi de aici la producerea unor cutremure uriaşe.

Citeste si Baba Vanga, profeţii pentru 2022. Evenimentele care vor provoca haos pe planetă: inundaţii masive, invazia lăcustelor, incapacitatea tehnologiei de a mai distinge realitatea de virtual

Inflația ar putea scăpa de sub control

Profetul a scris un catren care sună cam aşa: „Copiile aurului și ale argintului vor scădea/Cele care au fost aruncate în lac/ După ce au fost furate în urma descoperirii că totul a fost epuizat și risipit de datorie/Toate scripturile și legăturile vor fi șterse”.

Specialiştii spun că această profeţie ar putea fi interpretată în sensul în care există riscul ca inflaţia să scape de sub control, iar dolarul american să se prăbuşească. Aurul, argintul și bitcoinul vor deveni principalele active în care merită să investești.

Inteligenţa artificială va prelua controlul

Munca depusă de oameni până acum va fi înlocuită, începând de anul acesta, de activităţi desfăşurate de roboţi şi computere.

Cei din Lacul Geneva și din Macon/Toți s-au adunat împotriva celor din Aquitania/Mulți germani, mult mai mulți elvețieni/Vor fi alungați împreună cu cei umani”.

Nostradamus a prezis că, până în 2022, inteligența artificială poate conduce computerul cu o interfață umană.

Multe popoare vor suferi de foame

Foametea va lovi crunt planeta mai cu seamă din cauza conflictelor armate. Acest lucru va duce la mișcări mai mari ale populației. El a mai adăugat că de șapte ori mai mulți oameni se vor spăla pe plaje.

Citeste si Profeţiile SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA. „Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!”

Bomba nucleară va exploda

Potrivit lui Nostradamus, o bombă nucleară va exploda în 2022, lucru care va duce la schimbări climatice, dar şi schimbări ale axei Pământului. Din acest motiv, vor avea loc inundații și cutremure.

Urmează trei zile de întuneric, iar semnul crucii va apărea pe cer

O previziune cutremurătoare face referire la toamna anului 2022. Se pare că, atunci, întunericul se va coborî asupra pământului timp de trei zile, iar pe cer va apărea semnul crucii. Acestea pare să fie semne care prevestesc războiul, însă, la scurt timp, pacea se va instala pe Pământ.

Anul 2022 va aduce distrugere și apoi pace/Întunericul va dura 72 de ore și va preceda pacea/Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna/Pentru că va fi zăpadă pe munți, însă nu și pe câmpii/Semnul Crucii va apărea pe cer/Războiul se va încheia la fel de repede precum a început, din cauza unul fenomen natural/Ultima bătălie va fi lângă Köln și va fi câștigată de Occident”.