Noi semne de pe telefonul Luizei vineri noapte la ora 2:22

Publicat: Sâmbătă, 17 August 2019 13:19 // Actualizat: Sâmbătă, 17 August 2019 13:22 // Sursa: romaniatv.net

România TV a anunțat că telefonul sau/și cartela Luizei ar fi fost folosite vineri noapte, la ora 2:22.

Bunicul Luizei a primit pe telefon un mesaj în care scria: ”Acum pot fi contactat. Sunt disponibil”. Acest mesaj a venit de pe cartela Prepay a Luizei pe telefonul bunicului. Cel mai probabil, cartela a fost introdusă într-un telefon și utilizată.

Aceasta este un mesaj primit automat de la rețeaua de telefonie mobilă în momentul în care cartela este conectată și poate fi folosită. Bunicul fetei a încercat să sune imediat pe numărul de telefon al fetei, dar i s-a spus că acest număr nu poate fi contactat.

Ce este serviciul de notificare?

Serviciul Notificare Prezență este un serviciu gratuit care permite oricărui utilizator al rețelei Telekom Romania Mobil (APELANT) să primeasca un SMS de notificare imediat ce un alt utilizator APELAT al rețelei Telekom Romania Mobil - inițial indisponibil - devine disponibil în rețea.

Mesajul de notificare este: "Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil." Acest mesaj este transmis numai către clienții Telekom România Mobil, nu și către apelanții altor rețele.

De asemenea, săptămâna aceasta, telefonul Luizei a raportat activitate pe grupul de WhatsApp al prietenilor. Una dintre colegele fetei dispărute în luna aprilie a fost pe fază și a făcut capturi de ecran. Colega a sunat-o pe Luiza și a constatat că telefonul era închis. La scurtă vreme a ieșit din grup.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal Luiza Melencu telefon Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H