Nominalizare surpriză la Survivor România 2023. Concurenta a fost votată să plece acasă

Nominalizare surpriză la Survivor România 2023. Ediția din 2 mai le-a adus concurenților un nou joc pentru imunitate, care s-a dovedit a fi unul destul de greu. În etapa finală, lupta s-a dat între Andrei Krișan și Ștefania Stănilă.

02 mai 2023, 22:47
Nominalizare surpriză la Survivor România 2023. Concurenta a fost votată să plece acasă
Nominalizare surpriză la Survivor România 2023

Nominalizare surpriză la Survivor România 2023.  „Concurenții, în bătălia imunității, intră pe un traseu eminamente la sol. Nisipul fierbinte dominican le va fi suprafață de tranziție către proba de final, dar și obstacol. Urmează o primă moviliță de nisip prin care trebuie să-și croiască drum. Trebuie să-l depășească fiecare dintre ei pe câte o parte. 

Urmează a doua moviliță de nisip, trec prin ea. După care, un bazin în formă triunghiulară. Din bazin intră pe o structură de lemn, la înălțime. Apoi în zona mediană, apoi la sol. Intră în tranșee, fiecare pe transa proprie.

Se strecoară de-a berbealecul pe câte o bârnă lungă, transversal dispusă către proba de final. La proba de final trebuie să asambleze câte un puzzle mozaic, aflat într-un plan romboidal. Odată ce acest puzzle este fixat, trebuie să arunce și să fixeze două freesbe-uri într-un coș aflat în centrul acestei structuri”, a anunțat Daniel Pavel.

Nominalizare surpriză la Survivor România 2023

Andrei Krișan a câștigat jocul din 2 mai și a luat colanul de imunitate la Survivor România 2023. Din  dorința de a-și luat revanșa, l-a votat fără să stea pe gânduri pe Robert.

Iar foștii lui colegi de echipă s-au unit, respectând vechea strategie, pentru a le elimina și pe ultimele două Faimoase rămase în competiție. De data aceasta, ei au ales-o chiar pe Ștefania Stănilă, pe care vor să o trimită acasă.