NOROC SAU GHINION? Un bărbat a fost lovit de PATRU ori de trăsnet în doar câteva luni VIDEO

Un bărbat de 20 de ani din Columbia a fost lovit de trăsnet de patru ori în numai şase luni, dar a scăpat cu viaţă de fiecare dată. Mai mult, el a fost îngropat în pământ de două ori pentru a scăpa de electricitatea din corp.

28 mart. 2013, 08:11
NOROC SAU GHINION? Un bărbat a fost lovit de PATRU ori de trăsnet în doar câteva luni  VIDEO

Un columbian de 20 de ani se poate considera cel mai ghinionist om de pe planetă, după ce a fost lovit de trăsnet de patru ori în numai 6 luni. În acelaşi timp, tânărul, fost soldat, se poate considera şi cel mai norocos om, având în vedere că a scăpat cu viaţă de fiecare dată. În două rânduri, bărbatul a fost îngropat în pământ pentru ca electricitatea să fie eliminată din corp.

Citeşte şi Avionul lui Dan Diaconescu a fost lovit de fulger VIDEO

Alexander Mandón, din oraşul columbian Cerete, ar trebui să se simtă bine că a scăapat de fiecare dată cu viaţă, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni, trei soldaţi au murit şi alţi şase au fost răniţi după ce au fost loviţi de un fulger.

Citeşte şi O pereche de sâni a supravieţuit unui fulger devastator în Australia

Potrivit cercetătorilor, zona respectivă este recunoscută drept suprafaţa cu cea mai mare activitate electrică de pe pământ. Astfel, şansele de a fi electrocutat în Columbia sunt de zece ori mai mari decât în restul lumii.

Citeşte şi Un om norocos! A scăpat de moarte sigură după ce un fulger a lovit un copac VIDEO