Norocul l-a „lovit” de două ori: Un indian a scăpat dintr-un accident de avion, apoi a câştigat 1 milion de dolari la loterie

Un indian care lucrează de 37 de ani în Dubai și care a scăpat recent dintr-un accident de avion, a câștigat un milion de dolari la loterie, a informat presa locală.

11 aug. 2016, 06:19
Norocul l-a „lovit” de două ori: Un indian a scăpat dintr-un accident de avion, apoi a câştigat 1 milion de dolari la loterie

Mohammad Basheer Abdul Khadar figurează printre cele 300 de persoane evacuate dintr-un avion al Emiratelor Arabe Unite, care a luat foc la 3 august în timpul aterizării la Dubai. Un pompier a murit în timpul operațiunilor de salvare.

În vârstă de 61 de ani acest resortisant indian lucrează la un concesionar auto și urma să iasă la pensie în decembrie dar compania i-a prelungit încă un an contractul, potrivit ziarului Khaleej Times.

Indianul a aflat că a câștigat un milion de dolari (aproximativ 900.000 de euro) la o săptămână după ce scăpat teafăr din accidentul de avion. Soția sa și cei doi copii, dintre care unul este paralizat, trăiesc în India în statul meridional Kerala, notează ziarul Khaleej Times.

Citeşte şi Cei mai norocoşi din lume: Au câştigat premiul de Cartea Recordurilor, la loterie, de 1 MILIARD de dolari

„Duc o viață simplă și mă apropii de pensie (…) Bunul Dumnezeu mi-a dat o nouă viață supraviețuind accidentului de avion, iar acești bani sunt o binecuvântare pentru a putea să-mi continui viața și să fac fapte bune”, a declarat el ziarului.

„Cu acești bani voi ajuta copiii defavorizați din Kerala, care au nevoie de ajutor financiar sau medical”, a spus el. „Am fost sărac și știu ce înseamnă”, a subliniat Mohammad Basheer Abdul Khadar.