NOSTRADAMUS 2021. Profeţii sumbre: „Se văd focuri în cer, o scânteie lungă”

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare! Prezice implantarea cipurilor în creiere, asteroizi şi crime.

14 ian. 2021, 11:47
NOSTRADAMUS 2021. Profeţii sumbre: „Se văd focuri în cer, o scânteie lungă”

NOSTRADAMUS 2021. Crezi ca se vor adeveri versetele francezului?

Controversatul astrolog si fizician francez Michel de Nostredame (Nostradamus) a starnit intotdeauna curiozitatea oamenilor. Versetele sale misterioase si profetice atrag atentia an de an, in speranta ca se va descoperi ceva legat de viitor. De-a lungul timpului au aparut tot felul de interpretari ale versetelor sale care, spun multi, s-au adeverit. Cateva exemple ar fi, potrivit acestora, Revolutia franceza, bomba atomica si atacul terorist de la 11 septembrie.

NOSTRADAMUS 2021 – Zombie?
Cei care ii consulta operele lui Nostradamus spun ca anul 2021 este descris ca „infernal”. „Putini tineri, pe jumatate morti vor da startul!”, de unde cei care ii interpreteaza operele au tras concluzia ca urmeaza o apocalipsa zombie. „Tati si mame morti in durere infinita / Femei in doliu din cauza crimelor / Cel Mare nu va mai fi, lumea se va sfarsi”,  ceea ce ii face pe specialisti sa banuiasca faptul ca dupa criza Covid, un alt virus va transforma umanitatea.

NOSTRADAMUS 2021 – Asteroizi?
De asemenea, cei care ii interpreteaza operele lui Nostradamus cred ca urmeaza si aparitia unui asteroid. Catrenul care ii face sa creada acest lucru este urmatorul: „Dupa mari necazuri ale umanitatii se pregateste una si mai mare / Marele Miscator reinnoieste epocile / Ploaia, sangele, laptele, foametea, otelul si ciuma / Se vad focuri in cer, o scanteie lunga”. Se banuieste ca ar fi vorba despre pandemia Covid, Marea conjunctie Jupiter-Saturn in Varsator (Era Varsatorului / Lumea noua) si un eventual asteroid care sa loveasca Pamantul.

NOSTRADAMUS 2021 – Inundatii si cutremure?
“Se vor ridica ape si vor inghiti pamantul” avertizeaza Nostradamus in scrierile sale. Acest lucru duce cu gandul la eventuale inundatii. Ceea ce n-ar fi chiar exclus avand in vedere schimbarile climaterice din ultima vreme care contribuie la topirea ghetarilor si ridicarea nivelului marii.

“Un parc in panta, o mare nenorocire, in tinuturile vestice/ Mercur in Sagetator, Saturn paleste” este un alt vers care ii duce pe specialist sa creadca ca este vorba despre California, o zona predispusa la cutremure. Mai mult, Mercur va intra in Sagetator in 25 noiembrie 2021.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Ce se întâmplă cu România în 2021