Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. „Foc ceresc asupra edificiului regal”

Nostradamus ar fi prevăzut războiul din Ucraina, iar acum este de aşteptat ca şi previziunile legate de cel de-Al Treilea Război Mondial să fie exacte. Astfel, "marele război" ar urma să aibă loc în 2023!

13 iul. 2022, 15:57
Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. „Foc ceresc asupra edificiului regal”
Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Celebrul astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit. Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”. Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”.

Profeţia macabră a pustnicului Zosima din Munţii Rarău, zis „Nostradamusul României”. „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie!”

Cei mai mulţi dintre adepții francezului credeau că acesta ar putea face referire la un conflict mondial, după declanșarea invaziei în Ucraina. Totuși, orașul Rouen din Franța s-ar părea că nu ar fi afectat direct. În plus, Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc asupra edificiului regal”. Despre această profeție, mulți cred credeau că face referire la „sfârșitul vremurilor” sau la debutul unei noi ordini mondiale, conform stiridinlume.ro.

Profețiile despre cel de-Al Treilea Război Mondial încep să se adeverească. Ce au prezis Nostradamus și Baba Vanga despre România şi cine câştigă războiul

Previziunea lui Bostradamus vine în mijlocul unei serii de profeții și vorbește despre cum, unde și când s-ar putea sfârși lumea pe care o cunoaștem azi. Pentru 2022, Nostradamus a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor. Într-un alt catren de-al său, astrologul scria: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe”.