Nostradamus vine cu profeţii cutremurătoare pentru 2021: Războaie, cipuri și un cutremur devastator

Nostradamus e unul din cei mai cunoscuți profeți din câţi există. Predicțiile pentru anul 2021 sunt unele extrem de rele, acesta scriind despre Noul An în care am intrat că va fi unul plin de cumpene.

22 aug. 2021, 09:00
Nostradamus vine cu profeţii cutremurătoare pentru 2021: Războaie, cipuri și un cutremur devastator

Nostradamus vine cu profeţii cutremurătoare pentru 2021. După o perioadă de conviețuire deloc pașnică, va dispărea rasa umană. Acesta a mai prezis foame și foamete – probleme prezente veșnic pe acest pământ de altfel.

Cu toate astea, proporțiile care ar urma să fie vor fi la un cu totul alt nivel. „Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus – efectul furtunilor solare din cauza schimbărilor climatice: creșterea oceanelor și a cataclismelor de pe tot globul. Războaiele sunt următoarele, după tsunami și cutremure. „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul” – coliziunea unei comete cu planeta Pământ.

Citeşte şi: Asteroidul Apophis, botezat după zeul egiptean al distrugerii, ameninţă Terra. Astronomii anunţă că sâmbătă va trece prin apropierea relativă a planetei noastre
 

„Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând? / Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei. Niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani. Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier. upă o mare angoasă pentru omenire, se pregătește una mai mare. Marele motor reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foame, oțel și ciumă. Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”.

„Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”
Nostradamus.

Citeşte şi: Profeţiile SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA. „Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!”
 


loading...
Partenerii noștri