NOTĂ DE PLATĂ INCREDIBILĂ! A cheltuit 120.000 de lire în mai puţin de 3 ore FOTO

Un bărbat de 30 de ani din Anglia a cheltuit 121.000 lire sterline într-o singură noapte în club, după ce câştigase câteva sute de mii de lire într-un cazino. Pentru a se lăuda prietenilor săi, acesta a postat o fotografie cu nota de plată pe Twitter.

14 dec. 2012, 11:59

Dexter Koh, un om de afaceri din Londra, s-a distrat în ziua de 12 decembrie 2012 într-un mod diferit, pe care nu îl va uita niciodată. În seara aceea el a câştigat câteva sute de mii de lire într-un cazino. Ulterior, pentru a sărbători, a cheltuit peste 120.000 de lire (aproximativ 150.000 de euro) din acea sumă în mai puţin de trei ore, cumpărând doar şampanie scumpă, într-un club de noapte din oraş.

Potrivit Mirror, într-o singură noapte el a degustat cele mai scumpe sticle de şampanie din lume, printre care şi o sticlă de şase litri de şampanie Cristal, în valoare de 25.000 de lire. Clubul Aura este recunoscut drept unul din cele mai exclusiviste locaţii din Londra.

Atunci când a primit nota, acesta a fotografiat-o şi a postat imaginea pe Twitter, cu mesajul:”12/12/12 Wow, am câştigat din nou o sumă de şase cifre. Ce mod de a termina anul. Să bem!”. Doar bacşisul acestei note de plată a fost de peste 15.000 lire.

De asemeana, el a postat fotografii de atmosferă, înconjurat de fete alături de sticle de şampanie scumpă, fiind cunoscut în presa britanică drept o persoană care ajută studentele să termine facultatea „în schimbul” anumitor beneficii.

Sărbătorile fac oamenii să consume mai mult. Anul trecut, un patron din Anglia a plătit 71.000 de lire pentru petrecerea de Crăciun a companiei.

Citeşte şi Note de plată haioase: „Ai investit în bere, vei face pipi de 33 de lei”, „Slăbuţ, dar vă mulţumim”