NOU! Călăuzire zilnică zodii de la Arhanghelul Mihail – SÂMBĂTĂ 20 octombrie 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru SAMBATA 20 octombrie 2018 mesajul zilnic de calauzire primit pentru fiecare zodie de la arhanghelul Mihail si ingerii sai, prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtatoare de mesaje de ghidare.

19 oct. 2018, 19:56
NOU! Călăuzire zilnică zodii de la Arhanghelul Mihail – SÂMBĂTĂ 20 octombrie 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelul Mihail este un inger puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Tu si persoanele iubite sunteti in siguranta

Ingerii te protejeaza pe tine si pe persoanele pe care le iubesti… inclusiv familia si prietenii din ceruri. Acest mesaj este un semn ca te poti relaxa, stiind ca arhanghelul se ingrijeste de detalii si te salveaza pe tine si pe cei iubiti in toate privintele.

Semnificatii specifice posibile : lasa grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor ; ei se vor ocupa si de nevoile tale financiare ; iti vor proteja afacerea ; vei calatori in siguranta ; o persoana iubita din ceruri este fericita si iti trimite iubire ; aminteste-ti ca grijile sunt o forma de rugaciune, asadar roaga-te doar pentru ceea ce doresti.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail, va multumesc ca vegheati asupra mea si a celor pe care ii iubesc [specificati numele acestora]. Va rog sa ma ajutati sa ma simt in siguranta si in pace ; si umpleti-ma cu credinta, sa ma pot focaliza asupra prioritatilor si sa ma bucur de o viata sanatoasa si fericita.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lasa teama … ACUM!

Ingerii iti transmit ca teama este singurul lucru care iti afecteaza fericirea si planurile. Ei vor sa iti arate ca te poti simti bine si in siguranta. Aceasta carte indica faptul ca esti pregatit sa scapi de problemele privind controlul si sa ai incredere ca totul va merge cat mai bine posibil.

Semnificatii specifice posibile : Bucura-te pentru ca mergi in directia buna. Meriti tot ce este mai bun, ca noi toti. Permite-ti sa primesti iubire, sprijin si abundenta. Esti vrednic de iubire.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog ajuta-ma sa ma simt bine si sa fiu vrednic de calauzirea ta. Iti multumesc ca m-ai eliberat de gandurile si sentimentee mele grele, toxice, egoiste.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Rugaciunea te va ajuta in aceasta situatie

Ingerii iti amintesc ca rugaciunea imbunatateste orice situatie, in timp ce ingrijorarile fac exact contrariul. Rugaciunea actioneaza fiindca ea permite lui Dumnezeu si ingerilor sa ofere asistenta pentru ca ei nu pot sa incalce liberul arbitru al oamenilor. Ei pot sa intervina doar cu permisiunea si la cererea ta, iar rugaciunea face chiar acest lucru. Cu toate ca raspunsurile la rugaciuni pot fi diferite de asteptarile tale, fii sigur ca ele au fost ascultate. Mintea divina cunoaste solutia perfecta pentru toti cei implicati, deci rolul tau este sa ceri ajutor si apoi sa urmezi calauzirea primita. Dumnezeu si ingerii hotarasc cum raspund la rugaciuni, de obicei prin cai ingenioase ce depasesc imaginatia umana.

Semnificatii posibile : Lasa grijile si temerile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor ; Ai incredere, caci ai motive sa fii plin de speranta ; Fii deschis la solutii care pot fi diferite de asteptarile tale.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail [si oricine altcineva la care te rogi, de exemplu Fecioara Maria sau Iisus], ma rog pentru interventia voastra divina in aceasta situatie [descrie situatia]. Ajutorul vostru este binevenit iar eu am incredere si va urmez calauzirea cu recunostinta si gratie. Am nevoie de un miracol si va rog sa trimiteti un miracol pentru mine si pentru aceasta situatie, cat mai repede. Multumesc. Amin!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.