NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 4 IULIE 2019. Ce-ţi aduce Saturn, lordul karmei, în amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 4 IULIE 2019. Am avut o eclipsa de Soare in Rac, Luna noua in Rac. Venus a intrat in Rac, iar acum Saturn, in miscarea sa retrograda, trece inapoi peste Nodul Sud. Nodurile lunare sunt puncte matematice pe cer care, conform astrologilor, releva soarta, destinul, karma, mostenirea spiritual. Ce avem in arborele genealogic? De unde vii? Incotro te indrepti si de ce?

03 iul. 2019, 19:57
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 4 IULIE 2019. Ce-ţi aduce Saturn, lordul karmei, în amor?

Miscarea lui Saturn poate insemna ca ceva din trecutul tau bate la usa ta pentru a fi curatat, vindecat, iar tu sa intri  intr-o noua etapa a curatarii tale.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

E vremea pentru o discutie onesta cu partenerul de cuplu despre ceea ce-ti doresti exact de la relatie. Daca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti tu, intreaba-te si intreaba-ti partenerul daca mai este cazul sa continuati. Descoperirea raspunsului, indiferent care va fi acesta, va fi o usurare pentru amandoi. Daca esti singur, vorbeste cu prietenii, iesi in oras. Nu se stie niciodata ca-ti aduce viata.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O zi cu o incarcatura erotica destul de puternica. Planuieste o seara romantica alaturi de partener si fa tot ce-ti sta in putere pentru a crea o atmosfera vibranta. Daca esti singur, nu este exclusa o intalnire care sa-ti starneasca poftele carnale.

 

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Nu mai ignora partenerul! Petrece mai mult timp in compania lui si vei vedea ca detalii pe care le considerai foarte importante vor ajunge insignifiante. Concentreaza-te pe partile bune din relatia ta. Daca esti singur, nu sta in casa. Astrele sunt favorabile unei intalniri care sa-ti readuca zambetul pe buze. Poate fi inclusiv cineva din trecutul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO