NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 21 iunie 2019. Trei mari evenimente pe cer! Ce îţi aduc în amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente mari in astrologie si astronomie. Astazi are loc solstitiul de vara 2019 si Soarele intra in zodia Rac! Afla ce schimba in viata ta tranzitul Soarelui in Rac o luna de zile in functie de zodie AICI !

20 iun. 2019, 20:18
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 21 iunie 2019. Trei mari evenimente pe cer! Ce îţi aduc în amor?

Tot astazi, Neptun, indepartata planeta a viselor, iluziilor si imaginatiei isi incepe calatoria de 5 luni de stationare retrograda, umplandu-ne aerul cu vise si dorinte romantice. Vei simti si tu dupa ce tanjeste inima ta. Cum vei raspunde acestor trairi depinde de tine, iar daca nu te simti confortabil cu atata emotie, va fi mai dificil pentru tine. cheia este sa lasi aceste sentimente sa te spele, sa lasi apele sa curga si sa iti curete inima. Sa dai drumul viselor neimplinite si tanjelilor nostalgice si sa te uiti ce are viitorul pregatit pentru tine.

Iata previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Petreci din ce in ce mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, ceea ce conduce la o cimentare a relatiei. Daca esti singur, iesi mai des. Nu se stie niciodata cu cine te-ai putea intalni.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai ziua perfecta pentru a petrece alaturi de partnerul de cuplu. Noapte poate deveni si ea memorabilia. Pregateste-te pentru momente de pasiune si iubire. Daca esti singur, esti hotarat sa reincepi jocul cuceririi. Succes!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ar fi cazul sa mai renunti la posesivitate si gelozie. Relaxeaza-te si nu-ti mai face scenarii fanteziste. O discutie sincera cu partenerul despre fricile tale te mai poate scoate din starea de anxietate. Daca esti singur si cineva ti-a furat inima, nu mai astepta! Fa prima miscare. Macar afli daca are sau nu sentimente pentru tine!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO