Nou protest în Capitală împotriva lui Nicuşor Dan. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au ieşit, din nou, în stradă VIDEO

Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au ieşit, din nou, în stradă. Aceştia acuză Primăria Capitalei că nu le respectă contractul colectiv de muncă şi se tem de intrarea în insolvenţă a companiei.

17 feb. 2022, 13:59
Nou protest în Capitală împotriva lui Nicuşor Dan. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au ieşit, din nou, în stradă VIDEO

Nou protest în Capitală. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București, societate care realizează servicii de întreținere și salubrizare spații verzi în parcurile administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București(ALPAB), administrație aflată în subordinea Municipalității, au ieşit, joi, în stradă.

Nou protest în Capitală

Oamenii îşi strigă drepturile, din nou, în stradă. Aceştia se plâng că nu mai au comenzi şi că din această cauză nu mai sunt bani de salarii. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București strigă demisia şi îl asteaptă pe directorul general, ca să le ofere o soluţie.

Citeşte şi George Simion, despre protestul din 27 februarie: „Dacă nu vom fi foarte mulţi în stradă, această coaliţie de guvernare nu va fi impresionată”

„Vin de la 60 de kilometri de Bucuresti. Salariul este destul de mic, fata de salariile dansilor. Noi nu facem politica, pe noi nu ne intereseaza culoarea politica pe care o au. Ne interesează să ni se ofere de muncă, să se ia comenzi. Dacă noi nu muncim, nici dansii nu o sa aiba de unde sa ia bani”, a spus unul dintre protestatari.

Reamintim că angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au protestat şi miercuri.

Compania Municipală Parcuri și Grădini București S.A. realizează servicii de întreținere și salubrizare spații verzi în parcurile administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București(ALPAB), administrație ce se află în subordinea Primăriei Capitalei.

Citeşte şi Facturile la energie aduc concedieri. O treime dintre antreprenori dau afară oameni şi 8% îşi închid firma. Un nou protest ALRO la Guvern